Vezi ce model de telefon ti se potriveste 31

Vezi ce model de telefon ti se potriveste

geekchronicles

Vezi ce model de telefon ti se potriveste! Google a lansat un tool sa te ajute cu alegerea

De cele mai multe ori atunci cand vrei sa alegi un telefon mobil ai zeci sau poate chiar sute de optiuni. Cand esti novice in aceasta lume a telefoanelor smart poate fi usor coplesitoare alegerea ce urmeaza sa o faci.
Dar ai doua optiuni principale: ori intrebi un prieten/angajat al magazinului, ori studiezi tu mai multe modele online, ambele optiuni sunt bune insa nu perfecte. De ce?
Pai un prieten/angajat al magazinului iti da opinia proprie fara sa aiba in cunostinta de cauza ce elemente de intereseaza pe tine mai mult (camera, baterie) si atunci cand cauti tu online, dat fiind faptul ca nu cunosti piata asa bine, nu vei stie la ce sa fii atent.(producator, hardware)
Insa ce ar fi daca ar exista o aplicatie online care sa te puna sa selectezi ceea ce te intereseaza la viitorul tau telefon si sa-si sugereze cele mai bune optiuni? Acum exista !
Google tocmai a lansat aceasta pagina pe site-ul Android numita WitchPhone si este menita sa te ajute in alegerea viitorului tau telefon smart.
Esti intampinat de un buton mare verde pe care il apesi sa incepi procesul, dupa asta trebuie sa-ti alegi functia preferata si durata/frecventa utilizarii ei si rezultatul este telefonul care ti se potriveste cel mai bine.
my new phone
Arunca o privire la acest tool foarte folositor si impartaseste rezultatul cu noi.
Tie ce model ti-a sugerat? Scrie raspunsul pe pagina noastra de Facebook.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani