Vaccinul pentru cancer poate deveni o realitate

Vaccinul pentru cancer

Vaccinul pentru cancer poate deveni o realitate

Una din cele mai dure și răspândite afecțiuni ale corpului omenesc posibil sa își găsească un remediul.

Practic această nouă terapie implică injectarea de celule modificare ce au capacitatea să influențeze sistemul imunitar.

Celulele sunt programate să recunoască anumite tipuri de cancer și să sesizeze sistemul imunitar pentru a interveni și a le distruge eficient.

Și datorită flexibilității de programare a celulelor, vaccinul poate fi adaptat pentru a fi administrat la o gamă foarte vastă de tumori, astfel va rezulta un tratament universal personalizat ce va maximiza considerabil probabilitatea de vindecare. Mai mult decât atât datorită eficienței cu care acționează terapia, șansa este destul de mare ca afecțiunile să nu mai revină niciodată la pacienții ce sunt sub acest tratament.

S-au efectuat teste pe rozătoare cu rezultate surprinzătoare și în același timp pe 3 voluntari ce a dovedit tolerarea tratamentului de către corpul uman.

Mai multe detalii despre tratament puteți citi în jurnalul Nature.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani