Image default
Stiri Stiri tech

Vaccinul pentru cancer poate deveni o realitate

Una din cele mai dure și răspândite afecțiuni ale corpului omenesc posibil sa își găsească un remediul.

Practic această nouă terapie implică injectarea de celule modificare ce au capacitatea să influențeze sistemul imunitar.

Celulele sunt programate să recunoască anumite tipuri de cancer și să sesizeze sistemul imunitar pentru a interveni și a le distruge eficient.

Și datorită flexibilității de programare a celulelor, vaccinul poate fi adaptat pentru a fi administrat la o gamă foarte vastă de tumori, astfel va rezulta un tratament universal personalizat ce va maximiza considerabil probabilitatea de vindecare. Mai mult decât atât datorită eficienței cu care acționează terapia, șansa este destul de mare ca afecțiunile să nu mai revină niciodată la pacienții ce sunt sub acest tratament.

S-au efectuat teste pe rozătoare cu rezultate surprinzătoare și în același timp pe 3 voluntari ce a dovedit tolerarea tratamentului de către corpul uman.

Mai multe detalii despre tratament puteți citi în jurnalul Nature.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me