Urmatorul update la iOS 8 va aparea curand 31

Urmatorul update la iOS 8 va aparea curand

updaye la ios 8

Un nou update la iOS 8 ar trebui sa apara saptamana viitoare

Apple a lansat un update la iOS 8.1.2 acum catava saptamani. Acesta aducea cateva imbunatatiri esentiale la performanta dispozitivelor ca iPhone 4S si reparau problemele de stabilitate ale Iphone 6 si Iphone 6 Plus.
Cel putin asta promitea update-ul, consumatorii spuneau altceva.
In cazul Iphone 4S dispozitivele tot la fel de incete au ramas, cel putin pentru unii utilizatori.
In mod normal ar trebui sa apare un update sa repare definitiv aceste probleme care le au dispozitivele mai vechi. Se pare ca Apple pregateste asta.
Acum ar fi in faza de testare urmatoarea versiune de iOS. Versiunea ar fi 8.1.3 urmand sa fie lansata catre mase saptamana viitoare. Developerii testeaza noua versiune de iOS pe propriile telefoane, in mod normal asta seamnaleaza un update iminent.
Nu stim exact daca o sa fie o versiune stabila sau un beta, nici perioada de timp nu este sigura, trebuie sa fim putin sceptici in privinta informatiilor.
Doar puteam spera ca sursa este credibila si problemele din versiunile anterioare de soft vor fi adresate. Alte detalii referitoare la update nu stiu.
Am sa va tin la curent in legatura cu acest update la iOS 8, stati pe aproape.
Vrei sa ne urmaresti si pe Twitter?
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles