Update la Android 6.0 Nexus 5, Nexus 6 si Nexus 7

nexus android 6.0

Update la Android 6.0 Nexus 5, Nexus 6 si Nexus 7 prin fastboot

Google tocmai a anuntat oficial urmatoarea versiune de Android numit Marshmallow cu versiunea de cod: 6.0.
Sistemul de operare nu este cu mult diferit fata de Android Lollipop in materie de design cel putin dar ajustarile si modificarile substantiale sunt la nivel de cod.
Fiind ultima versiune majoritatea o vrem instalata pe dispozitivele noastre dar din nefericire nu va fi disponibila prea curand pe alta gadgeturi in afara de Nexus (asta in prima faza).
Telefoanele si tablete Nexus ce vor suporta Android 6.0 Marshmallow sunt: Nexus 5, Nexus 6 si Nexus 7 (2013) fara sa mai includem Nexus 5X si Nexus 6P care vin cu sistemul de operare preinstalat.
Pentru a instala Android 6.0 pe Nexus trebuie sa urmezi acest tutorial si sa descarci imaginile sistemului de operare de aici.
Momentan singura modalitate prin care poti sa faci update la Android 6.0 pe Nexus e manual prin fastboot. Varianta Over the Air(OTA) a sistemului de operare va ajunge in catava saptamani de acum si cel mai probabil nu vei avea rabdare.
Versiunea de fastboot este aceiasi cu OTA-ul numai ca spre deosebire de OTA iti va reseta telefonul, deci fa un backup.

Tu ce model de telefon ai? Astepti Android 6.0?

Poti lasa comentariul mai jos.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles