Update Instagram schimba ordinea fotografiilor si clipurilor

Update Instagram schimba ordinea fotografiilor si clipurilor

update instagram

Update Instagram va modificare ordinea in care sunt afisate filmuletele si imaginile. Mai exact se renunta total la aranjarea cronologica

Instagram daca mai tin eu bine minte, este a 3-a retea de socializare ca popularitate in Romania.
Este o metoda preferata de comunicare atat pentru persoane fizice dar si juridice.
Reteaua de socializare a plecat de la ideea de a imparti fotografii cu filtre cu prietenii care te urmaresc si cu cu intreaga comunitate cu ajutorul simbolului hashtag.
Pana in momentul de fata imaginile care iti apareau in home erau afisate in functie de recenta lor, insa urmatorul update instagram face o modificare care va afisa mult mai inteligent ceea ce publica prietenii tai.
Adica in loc de orgine cronologica, imaginile si filmuletele for fi filtrate pe baza unui algoritm care determina daca tu ai fi interesat de ele sau nu.
Asta inseamna ca o sa ai posibilitatea sa consumi cu aproximativ 70% mai mult content de la oamenii care te intereseaza cu adevarat.
In multe circumstante daca puneai o fotografie la o ora neadecvata (7 dimineata de exemplu), fotografia ramanea ingropata in multitudinea de postari de la alti utilizatori si prietenii tai nu mai dadeau scroll pana jos sa o vada.
Modificarile vor fi implementate treptat in decursul urmatoarelor luni.
sursa
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani