Unpacked 2015 va avea loc pe 1 Martie 31

Unpacked 2015 va avea loc pe 1 Martie

unpacked 2015

Samsung va tine conferinta de presa Unpacked 2015 pe data de 1 martie

In cateva saptamani urmeaza valul de conferinte de presa de la MWC 2015 din Barselona.
Marile companii din industria telecom se vor intrece in inovatie prin produsele prezentate.
Samsung este una dintre aceste companii si acum avem o data oficiala a evenimentului Unpacked.
Unpacked 2015 va avea loc pe 1 martie 2015, in cadrul conferintei va fi lansat Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S Edge. Cel putin aceste doua modele vor fi in mod cert anuntate si sa nu omitem faptul ca exista o posibilitate sa fim luati prin surprindere cu ceva nou (cum s-a intamplat de fiecare data).
Eu cred ca Samsung va lansa si un ceas smart ( sau multiple modele de ceasuri) cu Tizen, o varianta imbunatatita, slefuita.
Dar pe langa presupuneri legate de posibile produse, sincer sunt extrem de curios in ce directia o sa duca corporatia gama Galaxy.
Daca Samsung nu prezinta un cap de serie cu un design schimbat si un feel premium o sa aiba probleme majore datorita competiei acerbe. Xiaomi si Huawei avanseaza cu pasi extrem de mari, ofera calitate la un pret acceptabil cu telefoanele si tabletele lor.
Geek Chronicles va tine la curent cu targul de la Barselona, stay tunned ! 😀
LG G3 primeste update la Lollipop.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles