Image default
Jocuri Jocuri Consola Stiri Stiri tech

Un nou Xbox One All Digital va fi lansat in Europa pentru 229€

Microsoft planuieste lansarea unei noi console Xbox One pentru piata din Europa si America ce va fi complet digitala, in ideea ca nu va avea portul acela unde introduci DVD-ul.

Initial acest zvon circula din luna Noiembrie a anului trecut insa nu a putut fi confirmat.

Brad Sams ce este un renumit leaker pentru produse Microsoft a confirmat ca site-ul WinFuture din Germania are toate informatiile corecte in ceea ce priveste viitoarea consola (WinFuture a publicat un articol recent despre asta)

In articolul de pe WinFuture apare si o imagine cu consola Xbox One care aparent se va intitula Xbox One All Digital impreuna cu cateva detalii.

Xbox One All Digital va avea undeva in jurul la 1TB spatiu de stocare, aceleasi specificatii ca un Xbox One si posibil ca unele jocuri sa fie incluse in pachet.

Xbox One S All Digital
SURSA: WinFuture
FOTO: Xbox One All Digital

Pretul consolei aparent va fi de doar 229€ si va fi disponibila din data de 7 Mai in Europa.

Pe langa consola Microsoft posibil sa puna la dispozitie un program de digitalizare a jocurilor ce sunt pe disc. Acest program va include jocuri care au venit in forma fizica pentru consola originala Xbox si Xbox 360.

VIA

Articole inrudite

Ce reprezinta criptarea datelor pentru noi si cum ne poate afecta cazul Apple

Dan Mutu

Scary Stories to Tell in the Dark este un film ce-ti da palpitatii

Dan Mutu

Detalii despre Snapdragon 820. Cat este de performant cipul?

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate