Xbox One All Digital

Un nou Xbox One All Digital va fi lansat in Europa pentru 229€

Microsoft planuieste lansarea unei noi console Xbox One pentru piata din Europa si America ce va fi complet digitala, in ideea ca nu va avea portul acela unde introduci DVD-ul.

Initial acest zvon circula din luna Noiembrie a anului trecut insa nu a putut fi confirmat.

Brad Sams ce este un renumit leaker pentru produse Microsoft a confirmat ca site-ul WinFuture din Germania are toate informatiile corecte in ceea ce priveste viitoarea consola (WinFuture a publicat un articol recent despre asta)

In articolul de pe WinFuture apare si o imagine cu consola Xbox One care aparent se va intitula Xbox One All Digital impreuna cu cateva detalii.

Xbox One All Digital va avea undeva in jurul la 1TB spatiu de stocare, aceleasi specificatii ca un Xbox One si posibil ca unele jocuri sa fie incluse in pachet.

Xbox One S All Digital
SURSA: WinFuture
FOTO: Xbox One All Digital

Pretul consolei aparent va fi de doar 229€ si va fi disponibila din data de 7 Mai in Europa.

Pe langa consola Microsoft posibil sa puna la dispozitie un program de digitalizare a jocurilor ce sunt pe disc. Acest program va include jocuri care au venit in forma fizica pentru consola originala Xbox si Xbox 360.

VIA

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani