Un fotograf profesionist ne prezinta camera lui LG G4

Un fotograf profesionist ne prezinta camera lui LG G4

camera lui LG G4

Un fotograf profesionist ne prezinta camera lui LG G4. Aceasta pare sa exceleze in situatiile in care a fost supusa la test

LG G4 urmeasa sa fie lansat pe data de 28 Aprilie si compania isi da toata silinta sa mediatezeze acest eveniment impreuna cu functiile modelului.
Telefonul este unul destul de important pentru companie, acesta o sa dicteze evolutia in acest an a lor.
Flagship-ul celor de la LG ar avea o camera superioara competitiei cu un F 1,8 facilitand fotografiile in medii cu lumina foarte slaba. Camera are si stabilizare optica impreuna cu Laser Focus oferind imagini mai clare si un focus pe subiect foarte rapid.
camera lui lg g4
Fotograful Colby Brown ne arata in mare de ce este capabila camera lui LG G4 atat pe modul manual pentru profesionisti cat si modul automat si rezultatele sunt surprinzator de bune.
Insa trebuie sa punctez urmatoarea idee: camera lui LG G4 va concura direct cu senzorul lui Galaxy S6/S6 edge si iPhone 6 Plus, se va ridica oare peste aceste doua modele sau macar la nivelul lor?
camera lui lg g4
Nu conteaza megapixelii si dimensiunea diafragmei pe cat conteaza calitatea senzorului. Senzorul este cel care influenteaza de cele mai multe ori calitatea fotografiei, se va ridica LG peste Apple si Samsung? Nu stiu momentan, insa pot spune ca rezultatele ce le-am vazut pana in momentul de fata ma fac sa fiu nerabator.
https://youtu.be/4dIzvyZaN4U

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani