TV online Android: Cele mai bune aplicatii pentru TV 31

TV online Android: Cele mai bune aplicatii pentru TV

tv online android

TV online Android: Cele mai bune aplicatii pentru TV

Televiziunea este una din cele mai vechi forme de entertaiment. Acesta dateaza de cativa zeci buni de ani in Romania si era unul din principalele moduri prin care puteai sa te pui la curent cu ce mai era nou. Pe langa asta iti permitea sa te relaxezi alaturi de familie sau prieteni la un film, serial sau documentar (desi erau controlate riguros de catre stat)
Odata cu aparitia internetului si picarea regimului comunist, televiziunea a ajuns la maturitate foarte rapid si in scurt timp s-au observat primele urme in declinul acesteia.
In ziua de azi majoritatea canalelor TV din Romania ofera emisuni de o calitate foarte proasta, cu continut manipulator si cu foarte multa tenta sexuala.
Insa asta e unul din cele mai putin enervante aspecte, reclamele tin cateva minute in sir si iti incurca vizionarea direct.
Dar cu toate acestea televizorul ramane in Romania unul din principalele moduri de a consuma media. Desi sa fiu sincer, pe langa posturile romanesti, sunt o multime de alte posturi straine la care avem acces unde vedem si consinut de calitate (trebuia sa mentionez si asta ca sa nu sara lumea pe mine ?.) Cred eu ca de asta o parte din Romani inca sunt legati de televizor si acum in 2017. (presupun, nu stiu)
Fiind atat de inpregnat in cultura noastra, era inevitabila aparitia a diverse servicii de stream si aplicatii de TV.
Si cum ai un dispozitiv smart cu Android, doresti sa vizionezi posturile tale favorite pe el, dar acum faci asta?
Acum urmeaza subiectul articolului, mai precis: aplicatii TV online Android pe care le-am testat si functioneaza.
In Magazinul Play sunt multe aplicatii pentru TV online dar realitatea este ca nu toate au si posturile romanesti si sunt convins ca deodata ce ai ajuns sa citesti articolul si posturile romanesti te intereseaza intr-o oarecare maniera.
In fine…inainte de a incepe trebuie sa mai mentionez unele aspecte:

  • grila de programe disponibila in aplicatii este oarecum restransa
  • aplicatiile pot suferi update-uri in viitorula propiat
  • experienta de vizionarea nu este extraordinar de buna

Aplicatii TV online Android

Tv Romania Plus

Link Magazin Play
TV online Android: Cele mai bune aplicatii pentru TV 32
Aplicatia nu este extrem de bine optimizata dupa cum era de asteptat, insa functioneaza. Am inclus aplicatia in lista pentru ca ofera o grila de programe destul de vasta si tutorialul de punere in functiune este destul de simplu.
Ca sa va functioneze Tv Romania Plus trebuie sa mai instalezi anumite aplicatii pe langa, aplicatii ce faciliteaza streamul de programe.

TV Romania

Link Magazin Play
TV online Android: Cele mai bune aplicatii pentru TV 33
Tv Romania este tot o aplicatie prost optimizata (am observat ca e un trend aici) dar ca si in cazul precedentei, functioneaza. Grila de programe disponibila in acest context este putin mai rastransa.
Pentru a viziona programe TV online ai nevoie de aplicatii pentru stream.
 
Lista de aplicatii TV online Android e cam restransa, stiu, insa nu am gasit altele care sa functioneze cat de cat ok. Majoritatea dateau erori sau nu aveau grila de programe decent de numeroasa.
In principal puteti sa va faceti treaba cu ele dar nu stiu ce sa va spun, personal nu le-as folosi.
Mai bine vedeti cum puteai viziona seriale și filme online gratuit, este mai constructiv si fara batai de cap. ?
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles