Tu esti pregatit pentru Codecamp Iasi ? 31

Tu esti pregatit pentru Codecamp Iasi ?

codecamp iasi

Codecamp Iasi are loc in cateva zile . Tu te-ai inregistrat?

Codecamp este una din cele mai populare conferinte dedicate programatorilor si entuziastilor de informatica din Romania.
Proiectul Codecamp a luat nastere in 2009, in decursul anilor acesta s-a desfasurat in diferite forme insa odata ce evenimentul a luat amploare si numarul participantilor a crescut s-a mers pe ideea de conferinte pe diferite arii din domeniul IT.
Insa obiectivul principal ramane acelasi: sa aduca comunitatea IT sub acelasi acoperis facilitand comunicarea intre acestia.
Proiectul mai are menirea sa puna la curent comunitatea IT locala cu noile standarde, trenduri ce se urmeaza in domeniile acoperite de conferinta.
Evenimentul Codecamp Iasi are o serie de speakeri care provin din diverse arii de activitate, facand programul destul de variat pentru majoritatea participantilor. Lista completa a speakerilor Codecamp Iasi o gasiti AICI.
Subiectele care vor fi aduse in discutie de catre speakeri sunt: Java, .NET, Mobile, Agile, PHP, Ruby, Project Management, Business Analysis plus multe altele.
Conferintele Codecamp Iasi 2015 vor avea loc pe data de 25 Aprilie iar locatia este la Hotel International, Palas Mall.
Inscrierile sunt gratuite si se pot face AICI. Atentie! Numarul acestora este limitat.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani