Top cele mai bune telefoane din anul 2018 (Aprilie) 31

Top cele mai bune telefoane din anul 2018 (Aprilie)

 
Top cele mai bune telefoane din anul 2018 (Aprilie) 32
Te gandesti sa-ti achizitionezi un nou model de telefon dar nu ai nici cea mai vaga idee ce model este pentru tine. Ei bine, stai linistit/a ca nu esti singurul/a.
Urmatoarea intrebare ar fi: care sunt cele mai bune telefoane din anul 2018? Ca sa stii ce optiuni ai.
In articolul acesta o sa-ti raspund la intrebari oferind mai jos cele mai performante telefoane din anul curent si preturile acestora, astfel avand o baza exacta facand alegerea mult mai usoara.
In articol prezint foarte pe scurt modelele, ulterior depinde de tine sa faci documentarea suplimentara.

Top cele mai bune telefoane din anul 2018 luna Aprilie

Apple iPhone 8

Image result for iphone 8
iPhone 8 apare in aceasta lista datorita performantei foarte bune datorate noului cip A11 Bionic (este cel mai performant procesor mobil pana in momentul de fata), duratei de viata a bateriei acceptabile si performantei foto/video foarte consistente.
Modelul suporta incarcare rapida si incarcare wireless prin intermediul unui pad de incarcare.
Nu am inclus iPhone X in acest top datorita pretului prea mare din punctul meu de vedere si a performantei ce este identica cu iPhone 8/8+ (avand aceleasi componente interne)
Pretul modelului este de: 3500 lei

OnePlus 5T

Image result for oneplus 5t
OnePlus 5T are un Snapdragon 835, pana la 8GB memorie RAM si 128GB memorie interna. Mai mult decat atat modelul are un sistem de camere duale cu o performanta foarte buna si adaugand si faptul ca opereaza pe o versiune de Android nemodificata il face sa fie o achizitie foarte buna.
Pretul modelului este de: 2600 lei

LG G6

Image result for lg g6
Chiar daca LG G6 are un procesor de generatie mai veche, adica Snapdragon 821, telefonul se descurca remarcabil in viata de zi cu zi in ceea ce priveste performanta.
Plus ecranul edge to edge confera un look desavarsit in comparatie cu alte produse ale competitiei.
Camera principala este si ea decenta, avand doi senzori in configuratie wide si unghi normal iar durata de viata a bateriei este buna.
Pretul modelului este de: 1900 lei

Xiaomi Mi6

Image result for xiaomi mi6
Xiaomi intra iar in top cu modelul Mi6. Chiar daca telefonul a fost lansat in urma cu cateva luni, performanta este comparabila cu modele de top de la Samsung sau Apple. Are un procesor Snapdragon 835, pana la 6GB de RAM si 128GB memorie interna, iar bateria de 3350mAh are o autonomie foarte buna pentru ca display-ul este doar FULL HD.
Pretul modelului este de: 1800 lei

Huawei P10

Image result for huawei p10 press
Chiar daca Huawei a intrat recent in piata telefoanelor smart, modelele acestora sunt calitative si prezinta specificatii solide. Iar pentru pretul pe care il au in medie, merita investitia.
Huawei P10 are procesorul dezvoltat de Huawei (Kirin 960) ce garanteaza o performanta foarte buna, pana la 4GB de RAM si 64GB memorie interna.
Pretul modelului este de: 1990 lei

Samsung Galaxy S8

Image result for galaxy s8
S9 abia a fost lansat, chiar si asa este mult mai  indicat sa achizitionati un S8. Diferenta de performanta intre S8 si S9 e modica iar preturile sunt foarte diferite.
Samsung Galaxy S8 are un procesor Snapdragon 835, pana la 4GB de RAM si 64GB memorie interna iar camera este una din cele mai bune de pe piata.
Durata de viata a bateriei este acceptabila si suporta incarcare wireless rapida.
Pretul modelului este de: 2600 lei
 

Crezi ca am omis un model? Lasa te rog comentariu mai jos cu recomandarea ta

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles