Acasă RecenziiEditorial TOP 5 aplicații Android ce sunt extrem de utile

TOP 5 aplicații Android ce sunt extrem de utile

de către Dan Mutu
0 comentariu

Aplicații pentru Android cred că sunt de ordinul miilor în momentul de față. Însă cu toate acestea nu toate din ele merită instalate pe telefoanele voastre mobile.

Asta pentru că utilitatea lor nu poate fi justificată în majoritatea din situații și cumva își pierde scopul chiar înainte ca să fie instalată.

Însă eu în acest articol am să vă dau un top 5 aplicații Android ce sunt extrem de utile din punctul meu de vedere. Ba mai mult, unele din ele le utilizez zilnic.

În lista aceasta sunt aplicații utilitare în mare pare, fiecare având un scop bine definit și pot paria că cel puțin una din ele o s-o vezi utilă.

Dacă conoști alte aplicații de Android interesante te rog să lași un comentariu mai jos, chiar sunt curios să văd ce aplicații utilizați.

5.Lean Launcher

Captură de ecran

Practic Lean Launcher este un lansator/sertar de aplicații.

Până aici nimic special la acesta însă țin să spun că Lean este unul din cele mai bune sertare de aplicații ce le-am utilizat până la ora actuală.

Aceasta ocupă foarte puțin spațiu pe telefon, are exact funcțiile de care ai nevoie și mai mult decât atât îți poate îmbunătăți durata de viață a telefonului.

Îți oferă posibilitatea să schimbi modul în care sunt afișate iconițele din foldere sau sertarul cu aplicații, are suport pentru gesturi, are suport pentru afișare de notificări de la aplicații sub forma unui punct (notificări noi) și este minimalist similar launcher-ului de pe telefoane Google Pixel.

4.Ruler

Captură de ecran

Când ai nevoie musai de o ruletă sau o riglă să măsori ceva, culmea că nu există nici urmă de așa ceva în împrejurimi.

Aici intervine aplicația Ruler și o să fie mai utilă decât poți crede.

Aplicația îți transformă telefonul (ecranul telefonului mai precis) într-o ruletă virtuală în așa fel încât să poți măsura mai eficient obiectele mici.

Pe lângă asta îți oferă și un istoric pentru lucrurile ce le-ai măsurat în trecutul apropiat.

Însă înainte de a utiliza aplicația, ca să te asiguri că datele afișate sunt precise, trebuie să calibrezi unitatea de măsură afișată pe ecran cu o riglă sau ruletă.

3.Brave

Brave Sync Now Available for iPhones and iPads

Aplicația cu numărul 3 în acest top 5 aplicații Android este browserul sigur ce-ți blochează reclamele enervate, denumit Brave.

Practic Brave este un browser cu dimensiuni destul de reduse ce te ajută să economisești timp și date pe internet blocând toate reclamele enervante și pe lângă asta îți oferă și recompense atunci când vizualizezi reclame de la surse de încredere.

Ce mai este cumva interesant, e faptul că poți oferi donații proiectelor ce-ți plac direct din browser.

Funcțiile ce le oferă Brave sunt destul de comune: poți crea un cont pentru sincronizarea setărilor și parolelor pe alte dispozitive, ai posibilitatea să schimbi aspectul (mod întunecat) și chiar să rulezi clipuri video în fundal în timp ce ecranul este închis.

2.Prism

Screenshot Image

Prism este una din cele mai cool aplicații de Android pentru Wallpapere.

În interiorul aplicației ai sute de wallpapers pentru ecranul telefonului tău ce sunt create de diverși artiști graficieni.

Ce este cel mai interesant la aplicație e faptul că-ți permite să schimbi culorile imaginii doar apăsând pe imagine, sunt câteva culori predefinite la fiecare imagine care te ajută să-ți potrivești culorile ecranului cu restul setup-ului tău.

Dacă tot e vorba de setup-uri versiunea Pro îți permite să descarci și pachete cu iconițe ceea și alte elemente de design făcând telefonul tău cu adevărat unic.

1.Remote Desktop 8

Screenshot Image

Remote Desktop (după cum sugerează și numele) este o aplicație de Android ce-ți permite să accesezi un PC cu Windows de la distanță prin intermediul unei conexiuni de internet.

Eu practic utilizez această aplicație destul de des mai ales atunci când doresc să printez ceva (am imprimanta în altă cameră) sau sunt în pat și doresc să controlez serialul sau filmul de pe PC.

Pentru controlul calculatorului știu că sunt multiple aplicații de remote control însă asta mi se pare mie una din cele mai ușor de configurat. Doar creezi un user și o parolă apoi bagi adresa IP a computerului în aplicație și voila, e cam gata.

Plus că face mirror la tot ecranul desktop-ului, deci ai control mult mai bun la ceea ce vrei să faci.

Sper că am reușit să aduc măcar puțină valoare cu acest articol și în același timp doream să vă întreb: voi ce aplicații pentru Android utilizați cel mai des și recomandați?

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani