Tesla Cybertruck este un SUV electric cu 800+ Km autonomie

Tesla Cybertruck este un SUV electric cu 800+ Km autonomie

Testla tocmai a lansat un SUV integral electric ce se numește Tesla Cybertruck.

Dacă ești un fan al filmelor SF, Elon o să-ți facă pe plac cu acest SUV.

Modelul arată ca o mașină din viitor, având o geometrie ce nu se aseamănă cu nimic din ce este în momentul de față pe piață.

Are suspensie pe aer ce îi permite practic să o cobori sau ridici mașina în funcție de terenul ce urmează să-l abordezi având totodată capacitatea să urce pante cu înclinație de 35 grade.

Panourile exterioare sunt fabricate dintr-un oțel foarte rezistent ce poate absorbi impacturile minore fără să se deformeze. În conferința de presă chiar a fost lovită mașina cu un ciocan iar ușa unde a fost aplicată lovitura era intactă.

Și sticla ce este utilizată la panourile laterale și parbriz are o rezistență la șoc considerabil de bună.

Spațiul pentru depozitare este de 30 metri cubi, având o remorcă în spate foarte spațioase ce are incluse șine de încărcare ce-ți permite să urci mai ușor încărcătura în spate. Suspensia pe spate se va dezumfla atunci când ai coborâtă rampa de încărcare.

Acum sunt sigur că vreți să știți ce accelerație are, păi modelul cu tracțiune pe spate și un singur motor electric prinde suta de kilometri în 6.5 secunde, în timp ce modelul cu 3 motoare și tracțiune integrală accelerează de la 0 la 100 km în 2.9 secunde. Iar datorită motoarelor așa puternică, vehiculul are capacitatea să tracteze peste 4.5 tone.

Alte detalii de menționat referitoare la SUV este că are un compresor de aer și prize de 110V și 220V, posibil să existe accesorii ce îl transform în camper, posibil să aibă remorci speciale.

Prețul începe de la 39.900$ și livrarea va fi la finele anului 2021.

sursa

Alte articole interesante

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me