Televizorul 4K Sony e mai subtire ca un iPhone 6 31

Televizorul 4K Sony e mai subtire ca un iPhone 6

televizorul 4k sony este mai subtire ca un iphone 6

Televizorul 4K Sony e mai subtire ca un iPhone 6. Modelula X900C are doar 5,08mm.

Daca Sony nu exceleaza in industria telefoanelor smart dupa cum am vazut cu lansarea lui Sony Xperia Z4 nu puteam spune acelasi lucru si de linia lor de televizoare.
Televizoarele Sony sunt in topul celor mai calitative si performante cu tehnologii de top si preturi competitive.
Sony a anuntat la CES noua gama de televizioare 4k cu Android TV si suport HDR iar acum poti face o pre-comanda in America pentru 6 modele si livrarile vor fi onorate in Mai (in Europa probabil sa fie disponibile imediat dupa lansarea in America). Dimensiunile acestora sunt de la 43” pana la 75” si pretul de pornire este de 1300$ (5360 lei).
Insa compania nu a anuntat pretul pentru televizorul 4k Sony X900C care are o grosime de doar 5,08mm fiind cel mai subtire TV LED din lume. Modelul este programat pentru lansare in vara acestui an.
televizorul 4K Sony e mai subtire ca un iPhone 6
Pe langa display-ul superb cu tehnologia Triluminos si Vanishing Edge care ofera o experienta mult mai vivida si realistica televizorul 4K Sony e mai subtire ca un iPhone 6 .
Modelul este dovada vie a inovatiei si anilor de perfectionare a gamei de televizoare Sony. Pacat ca nu pot spune acelasi lucru despre telefoanele lor.

Televizorul 4K Sony e mai subtire ca un iPhone 6
Foto: ecstasycoffee

Televizoarele 4K Sony din acest an vor suporta Play Station Now impreuna cu manetele Dual-Shock.
Daca esti in cautarea celui mai subtire si performant televizor de pe piata Sony X900C poate fi raspunsul, insa pretul va fi unul pe masura.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles