Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 este disponibil 37

Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 este disponibil

meizu mx 4

Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 poate fi achizitionat la un pret destul de compatitiv

Ubuntu ca sistem de operare mobil este inca la faza de maturizare.  Ca si sistemul de operare de pe PC impartasesc linia design-ului conceputa de Canonical in schimb functionalitatea difera datorita platformelor care sunt disponibile.
Primul telefon cu Ubuntu a fost proiectul esuat al companiei numit Ubuntu Edge. Pretul destul de mare si faptul ca era vorba de un sistem de opere nou a facut compania sa nu creasca suma de bani dorita pe Indiegogo(a fost finantat jumatate din buget).
Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 este disponibil 38
Ceva timp mai tarziu si Ubuntu pentru telefon a fost lansat catre publicul larg sub denumirea de Aquaris E4.5 care este un telefon de buget redus cu o performanta modesta insa compania a vrut sa dovedeasca versatilitatea sistemului de operare in ceea ce priveste adaptarea lui pe diferite hardware-uri.
Insa acum poti cumpara un cap de serie in adevaratul sens al cuvantului cu Ubuntu, este vorba de Meizu MX4 Ubuntu Edition.
Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 are un ecran de 5.36” si o rezolutie de 1152 x 1920 cu e densitate a pixelilor de 418ppi. Unitatea de procesare este un octa-core Mediatek MT6595 la 2.2 GHz si ca procesor grafic un PowerVR G6200Mp4. Capacitatea de stocare este de 16 GB fara suport SD card si 2 GB memorie RAM, camera principala are 20.7 MP in timp ce frontala are 2MP iar bateria este de 3100mAh.
Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 este disponibil in alb si auriu iar pretul este de 1200 lei si se poate achizitiona de AICI.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles