Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 disponibil in Europa

Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 disponibil in Europa

meizu mx4 ubuntu edition

Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4 acum poate fi achizitionat si din Europa

Ubuntu este un sistem de operare relativ nou pe piata. Din aceasta cauza in momentul de fata sunt doar doua telefoane ce au Ubuntu instalat care pot fi achizitionate in Europa. (BQ Aquaris E5 HD si Aquaris E4.5)
Iar de astazi 25.06.2015 li s-a mai alaturat inca un frate celor doua modele. Este vorba despre Meizu MX4 Ubuntu Edition .
Telefonul Meizu MX4 nu este nou neaparat, acesta are si o versiune cu Android care a fost lansata cu ceva timp in urma. Insa compania a facut un parteneriat cu Canonical ca sa lanseze si o varianta cu Ubuntu.
Telefonul cu Ubuntu Meizu MX4  a fost anuntat oficial prin luna Mai si tot in acea perioada putea fi achizitionat din China, dar cum multa lumea nu vrea sa se complice cu perioada de asteptare lunga si Vama(daca produsul nu provine din UE sunt alte taxe de achitat) acum telefonul este disponibil si in Europa.
Specificatiile lui Meizu MX4 Ubuntu Edition sunt: ecran de 5,36” cu o rezolutie de 1152 x 1920, procesor MediaTek MT6595 octa-core, 2gb de RAM si 16gb memorie interna fara card, camera principala este de 20,7MP iar cea secundara de 2MP iar bateria este de 3100mAh.
Pretul este de €299.
Telefonul poate fi comandat de aici: CLICK

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani