Telefonul cu 4GB de RAM Asus Zenfone 2 are un pret modest

Telefonul cu 4GB de RAM Asus Zenfone 2 are un pret modest

Telefonul cu 4GB de RAM Asus Zenfone 2

Telefonul cu 4GB de RAM Asus Zenfone 2 are un pret destul de competitiv

Asus Zenfone 2 este unul din telefoanele anticipate ale companiei. Telefonul vine in variante pentru toate bugetele, unul din modele are 4GB de ram !
Telefonul smart a fost anuntat in urma cu cateva luni la CES si lansat saptamana trecuta in Taiwan.
Ce nu se stia concret erau preturile estimativa ale telefonului, insa Asus a publicat in urma cu putin timp preturile pentru modelele Zenfone 2.
Modelul de baza Asus Zenfone 2 va costa undeva la 650 lei , are specificatii destul de decente la acest pret si telefonul cu 4GB de RAM Asus Zenfone 2 va fi 1173 lei pentru modelul cu 32 GB memorie interna si 1300 lei pentru cel cu 64 GB.
Preturile de mai sus sunt oricum estimativa, acestea vor varia in mod sigur cu 200-300 lei, dar din punctul meu de vedere se merita. Sa dai 1400 lei pe un telefon cu procesor quad-core Intel, 4Gb de ram, display FullHD, 32GB memorie interna plus posibilitatea de a adauga card este o afacere destul de buna.
Cu banii respectivi cumperi un dispozitiv cu hardware chinezesc la care probabil nu vei avea development  pe el sau unul de brand mai mare dar nu atat de performant. Personal astept sa fie disponibil si in Romania, chiar m-ar interesa achizitionarea lui.
Pana in Aprilie Telefonul cu 4GB de ram Asus Zenfone 2 va fi disponibil in Franta si Italia, deci este o chestiune de cateva saptamana pana ce va ajunge si in Romania.
Abia astept sa-l butonez la un Orange Shop! 😀

sursa  via

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani