telefon gaming razer

Telefon pentru gaming: Razer a facut un telefon cu Android

telefon pentru gaming

Telefon pentru gaming: Razer a facut un smartphone cu Android

Dispozitivele noastre mobile, adica telefoanele smart ca sa discutam in termeni mai exacti, nu mai sunt de mult doar telefoane mobile.
Stiu ca recent se facuse o statistica si numarul efectiv de persoane ce utilizeaza telefonul ca sa vorbeasca la el devine din ce in ce mai mic.
Asta se datoreaza progresului tehnologic, aceste dispozitive ce le avem la noi pretutindeni au ajuns sa aiba puterea de procesare cat cea a unui laptop si efectuam o suita mai complexa de actiuni.

Putere de procesare care o utilizam pentru cele mai importate aspecte imaginabile. Contribuim activ la imbunatatirea nivelului de trai pentru…nea, glumesc! Utilizam puterea de procesare ca sa ne jucam si sa stam pe Facebook.

Acum ca te joci sau nu, este clar ca exista o nisa aici ce nu este exploatata in adevaratul sens al cuvantului. Drept dovada compania Razer a sesizat acest aspect si s-au gandit ca sa fie primii ce fac un telefon pentru gaming (au mai fost anumite dispozitive intrecut axate pe gaming insa nu are rost sa le includem in articol).

Cu ce se reparca acest telefon pentru gaming Razor?

Pai daca este sa ma intrebati pe mine…cu mai nimic sincer.

Telefon pentru gaming
FOTO: Telefon Razer
SURSA: digitalthernds

Adica intradevar, modelul vine cu un display de 120hz (ce se traduce printr-o experienta de gaming mult mai fluida fara asa numitele artefacte aka ghosting ), cu o camera performanta si difuzoare stereo duale care nu stiu de ce nu sunt pe mai multe telefoane si respectiv o baterie care il subclaseaza si pe S8.
Insa cu toatea asta, zic eu, modelul nu se remarca cu nimic altceva.

Acum cine stie, poate gamerii nu au foarte multe pretentii in privinta aspectului fizic sau a inovatiei efective.

Pe partea cealalta a situatiei, modelul este unul foarte performant, in standard cu capurile de serie de la companiei mari. Iar ca si in cazul Apple, devotatii brandului o sa-l cumpere ca painea calda, despre ceilalti consumatori nu stiu ce sa zic…cred ca ramane de vazut.

Telefon pentru gaming: Razer a facut un telefon cu Android 31
FOTO: Telefon Razer
SURSA: digitalthernds

Specificatii telefon pentru gaming Razer
 

Componenta Specificatii
Display5,7 inci IGZO IPS 2560 x 1440, 16mil. de culori, 515 PPI
CPUOctacore Snapdragon 835 4×2.35 GHz Kryo si 4×1.9 GHz Kryo
GPUAdreno 540
Memorie64 GB , 8 GB  RAM
SD CardDA
CameraCamera principale duale: 12 MP, OIS, Focus laser, f/1.8 dual-led flash (tonalitate duala) si 13 MP f/2.6 zoom optic 2x;Camera secundara: 8MP f/2.0
BaterieBaterie interna Li-Ion 4000mAh
WIFIDA, 802.11 a/b/g/n/ac
BluetoothDA, v4.2, A2DP, LE
NFCDA
InfrarosuNU
GPSDA ,A-GPS, GLONASS
Senzorisenzor amprenta, accelerometru, giroscop, proximitate, barometru, compas,
CertificariIP67
ConecticaUSB 3.1 Tip C cu USB C PowerDelivery 2.0
OSAndroid 7.1.1 Nuga cu Nova Laucher Pro Razer Edition
Dimensiune158.5 x 77.7 x 8 mm
CuloriNegru

Fiind si primul model de telefon lansat ce acestia, va puteti imagina ca posibil sa apara probleme pe viitor odata ce dispozitivul ajunge la mase. Dar daca este sa ma intrebati pe mine pentru un sfat: as spune ca nu-l cumparati! Numai daca doriti in adevaratul sens al cuvantului si sunteti constienti de implicatii.
Si zic asta pentru ca sunt o multime de telefoane cu Snapdragon 835 pe piata, cu baterii mari si performanta buna per total…nu numai in gaming. (OnePlus 5
Nici sa nu mai discutam despre aspectul fizic sau performanta camerelor principale.
Plus, display-ul de 120hz nu stiu daca are in momentul de fata jocuri ce sa profite de tehnologie in adevaratul sens al cuvantului.
Pretul telefonului Razer e undeva la 750€. Destul de piperat din punctul meu de vedere, dar lucrul acesta este destul de subiectiv, la fel ca tot ce am spus mai sus.
Poti precomanda de aici.

Tu ce parere ai? Merita modelul sau nu?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles