telefon metalic

Telefon metalic, conectivitate 4G, bateria tine o zi si are doar 8mm grosime

Dupa descriere ai crede ca vorbesc de un model vechi de Nokia, insa nu este vorba de un telefon al finlandezilor.
Modelul este un smartphone cu Android 5.1, display de 5” IPS FULL HD, 2GB de RAM, procesor cu 8 nuclee MTK 6753, 16GB memorie interna si slot de card MicroSD.
Optica telefonul este una destul de solida, avand in dotare un senzor de 13MP Omnivision cu un F1.8 asta face ca fotografiile in medii cu luminozitate scazuta sa fie calare si luminate decent. Camera frontala este de 5MP si are functia Beauty Face facand selfie-urile perfecte.
Nici pe partea de sunet nu sta prost deloc. Are integrat procesorul audio Bes Smart 2.0 care garanteaza un sunet mai clar la volum ridicat.
Sa nu mai spun ca suporta 4G si este dual sim.
Deja te intrebi ce model de telefon este de tot il laud in halul asta.
Este vorba de Ulefone Paris care este disponibil acum cu precomanda la pretul de 130$ (fara taxe vamale) de pe Everbuying.
ulefone paris
ulefone paris
ulefone paris
Daca nu ai mai comandat pana acum de pe un site din China, nu e problema! In acest articol am clarificat eu ce trebuie platit si cum.
Oferta expira pe data de 8 octombrie 2015.
 
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/m-promotion-active-163.htm”]Cumpara ![/button]

Articole inrudite

Incarcator foarte performant ce suporta Quick Charge 3.0

Dan Mutu

Tablete performante cu Windows 10 pentru fiecare buget

Dan Mutu

Telefon cu baterie de 6000mAh, certificare IP64, senzor de amprenta

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate