Telefon metalic, bateria tine o zi si are o grosime de 8mm

telefon metalic

Telefon metalic, conectivitate 4G, bateria tine o zi si are doar 8mm grosime

Dupa descriere ai crede ca vorbesc de un model vechi de Nokia, insa nu este vorba de un telefon al finlandezilor.
Modelul este un smartphone cu Android 5.1, display de 5” IPS FULL HD, 2GB de RAM, procesor cu 8 nuclee MTK 6753, 16GB memorie interna si slot de card MicroSD.
Optica telefonul este una destul de solida, avand in dotare un senzor de 13MP Omnivision cu un F1.8 asta face ca fotografiile in medii cu luminozitate scazuta sa fie calare si luminate decent. Camera frontala este de 5MP si are functia Beauty Face facand selfie-urile perfecte.
Nici pe partea de sunet nu sta prost deloc. Are integrat procesorul audio Bes Smart 2.0 care garanteaza un sunet mai clar la volum ridicat.
Sa nu mai spun ca suporta 4G si este dual sim.
Deja te intrebi ce model de telefon este de tot il laud in halul asta.
Este vorba de Ulefone Paris care este disponibil acum cu precomanda la pretul de 130$ (fara taxe vamale) de pe Everbuying.
ulefone paris
ulefone paris
ulefone paris
Daca nu ai mai comandat pana acum de pe un site din China, nu e problema! In acest articol am clarificat eu ce trebuie platit si cum.
Oferta expira pe data de 8 octombrie 2015.
 
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/m-promotion-active-163.htm”]Cumpara ![/button]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles