telefon elephone

Telefon cu carcasa din metal, senzor de amprenta si 2 ani garantie la 470lei. Acesta este doar unul din modele ce sunt reduse

Acesta este doar unul dintre modele, sunt mai multe ce au parte de o reducere substantiala pana pe data de 25 noiembrie 2015.
Deja cum v-am obisnuit, va tin la curent cu cele mai bune oferte la telefoane si tablete care merita banii investiti pe deplin.
Daca telefoanele chinezesti sunt foarte ieftine asta nu inseamna automat ca sunt de proasta calitate, vin de la unul dintre cele mai mari site-uri din IT&C din China care sunt renumiti pentru profesionalismul lor. (asta se aplica doar la produsele publicate pe Geek Chronicles)
Telefoanele ce fac parte din oferta sunt ale brand-ului Elephone (sunt cunoscute si in Romania).
Modele sunt calitative, beneficiaza de garantie 2 ani plus sunt updatate regulat de producator.
Lista reducerilor cuprinde :

  • Elephone M2 – 150$
  • Elephone M1 – 120$
  • Elephone Trunk – 90$
  • Elephone Q – 70$

 
Aceastea sunt dedicate diferitor categorii de pret si consumatori, dupa aspectul fizic si specificatiile ce le ofera.
Cel mai rapid si performant dintre ele fiind modelul M2 urmat de M1 si Trunk, Elephone Q este mai mult utilitar(apeluri, mesaj si email).

elephone m2
FOTO: Elephone M2

Pentru a beneficia de preturile foarte mici de mai sus trebuie sa accesezi pagina Everbuying si sa faci achizitia doar intr-un anumit interval orar.
Vanzarea va dura o ora si va fi valabila in fiecare zi pana pe data de 25 noiembrie 2015. (in fiecare zi la ora 16:00 ora Romaniei)
Pentru mai multe detalii despre promotie puteti vizita link-ul de mai jos.
Nu ai mai comandat niciodata din China? Click aici
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/m-promotion-active-171.htm”]Detalii aici![/button]
 
 
 

Articole inrudite

Castiga un telefon cu Android ! (finalizat)

Dan Mutu

Oferta la telefoane, tablete si electronice Xiaomi

Dan Mutu

Doogee X5 Pro 4G mai rapid ca Galaxy S4 si costa doar 320lei

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate