[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]

Primul telefon cu 8GB RAM din lume LeMax 2 Pro

telefon cu 8GB ram

LeEco LeMax 2 Pro este primul telefon cu 8GB RAM din lume0

De cand Google a introdus suport pentru 64biti in sistemul de operare Android, producatorii de telefoane au inceput usor dar sigur sa faca demersurile necesare pentru a lansa telefoane cu mai mult de 2GB de RAM (cam asta ar fi media).
Companiile chineze mai putin populare, spre surprinderea noastra, au fost primele ce s-au incumetat in aceasta incursiune.
Ulterior si marii producatori au adoptate trendul si ofera acum chiar si 4GB de RAM.

Insa compania LeEco are un plan mult mai maret!

Vor lansa primului telefon cu 8GB RAM din lume.
LeEco LeMax 2 Pro
Denumirea modelului este LeMax 2 Pro si ofera un set de specificatii care ar da emotii pana si lui Huawei P9, Xiaomi Mi5 sau LG G5.
Mai exact, va avea un display de 5,7” 2k, procesor Snapdragon 821 la 2,3GHz, camera principala de 25MP si respectiv 8MP, memorie interna de 128GB cu suport pentru card MicroSD.
Nu lipseste senzorul de amprenta si carcasa integral construita din aluminiu.
Modelul nu va avea jack de 3,5mm dar dispune de USB Tip-C care suporta o larga varietate de functii, inclusiv output pentru sunet.
Bateria nu se stie ce dimensiune va avea, cel mai probabil va depasi 3000mAh.
Evenimentul de lansare are loc pe data de 29 iunie in China.
Pretul nu se cunoaste.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles