Telefoanele Oppo vor fi disponibile în România la providerul Vodafone 31

Telefoanele Oppo vor fi disponibile în România la providerul Vodafone

Oppo este un brand de telefoane destul de popular în Asia. Modelele producătorului sunt inovative și au o serie destul de interesantă de funcții unice ce de multe ori alți producători de smartphone-uri le adoptă.

În ultimii ani compania Oppo a început să facă demersuri pentru extinderea notorietății brand-ului dincolo de granițele natale și în strategia lor se pare că a fost inclusă și Europa.

Astfel pentru a accelera acest proces de extindere Oppo a decis în a face un parteneriat strategic cu Vodafone pentru comercializarea dispozitivelor mobile în magazinele din Europa.

Dispozitivele disponibile în magazinele Vodafone vor fi: cele ce au conectivitate 5G (Seria Reno, Find X și alte modele ce sunt din seria A). Telefoanele pot fi achiziționate atât în online din magazinul Vodafone dar și din offline (pe abonament sau prepay) .

Momentan telefoanele Oppo o să le regăsiți în magazinele Vodafone din: Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone menționate mai sus începând din luna în curs (Mai 2020).

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles