Image default
Stiri Stiri internet Stiri tech

Telefoane Samsung si LG care iti scaneaza IRISUL

samsung iris scanning

Samsung si LG lucreaza la tehnologii de scanare a IRISULUI care vor sa le implementeze pe viitoarele modele de gadgeturi.

Am discutat despre aceasta tehnologie in urma cu cateva zile cand telefonul Fujitsu Arrows NX a devenit disponibil pentru achizitionare.
Se pare ca aici este viitorul autentificarilor si e un lucru inedit ca a fost implementata pe telefonul mobil o astfel de tehnologie.
Irisul avand un model unic pentru fiecare persoana, aceasta metoda este sigura si rapida pentru efectuarea de autentificari/confirmari. (insa la inceput va depinde de luminozitatea mediului in care esti)
Si se pare ca ca in viitorul apropiat vor fi telefoane Samsung si LG care iti scaneaza IRISUL, asta conform unor zvonuri din Asia.
Ba chiar mai mult de atat, probabil sa vedem primele modele de telefoane cu aceasta functie implementata pe la inceputul anului viitor.
Eu sincer cred ca zvonul este adevarat intr-o oarecare masura. Ca nu o sa fie lansate telefoanele cu aceasta tehnologie la inceputul anului 2016, probabil, insa tin sa cred ca in decursul lui 2016 o sa avem primul contact cu un telefon de genul de la o companie ca LG sau Samsung.
Practicalitatea in momentul de fata este oarecum intrebatoare. Asta datorita camerelor frontale care nu au o performanta asa de buna in medii cu o luminozitate scazuta, insa nu cred ca stie nimeni ce noi modele de camere frontale urmeaza sa fie anuntate.
Acum ramane de vazut cine va face primul pas dintre cei doi, cine stie…poate chiar si HTC sau alt producator de telefoane smart sa ne surprinda. 😀

sursa

 
 

Articole inrudite

INTERNETUL este atacat de RECHINI, la propriu

Dan Mutu

Ce laptop sa cumpar in anul 2016?

Dan Mutu

WIFI 6 este viitorul internetului in casa ta

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate