Tableta Sony Xperia Z4 este oficiala #MWC2015 31

Tableta Sony Xperia Z4 este oficiala #MWC2015

Tableta Sony Xperia Z4 este oficiala

Tableta Sony Xperia Z4 este oficiala, fiind ultimul model al companiei in materie de tablete PC, aceasta este foarte subtire si rezistenta la apa.

Noua tableta de la Sony Xperia Z4 este succesoarea Xperia Z3 Compact de anul trecut. Aceasta primeste un display mare mare si componente imbunatatite. Tableta ar suporta pana la 17 ore de vizionat filme pe display-ul 2k ce in are in componenta.
Celelalte specificatii ale tabletei includ: Display de 10” IPS 2k cu o densitate a pixelilor de 299,  un Snapdragon 810, 3GB RAM, memorie interna de 32/64/128GB cu posibilitate de a adauga card MicroSD, camera principala este de 8MP si cea frontala de 5.1MP cu o lentila wide, WIFI g/b/n/ac, Bluetooth 4.1, GPS cu GLONASS, bateria de 6000mAh.
Dispozitivul are o grosime de 6.1mm si cantareste 389g modelul cu WIFI si respectiv 393g modelul cu LTE.
Tableta are Android 5.0 si noua interfat imbunatatita Sony care vine odata cu Android L.
Xperia Z4 tablet are o integrare extrem de buna cu sistemul de divertisment Play Station oferind posibilitatea sa conectezi o maneta PS4 si sa te joci titlurile preferate pe aceasta. Pe langa asta dispozitivul se mai lauda cu cel mai luminos ecran 2k de pe piata si un sunet exceptional datorita difuzoarelor frontale si tehnologiilor: DSEE HX™ si LDAC™.
Gadgetul va fi disponibil in 2 culori: alb si negru
Tableta Xperia Z4 va fi disponibila global in doua variante: WIFI si LTE  incepand cu luna Iunie a anului curent, momentan nu se stie pretul dispozitivelor.
[ReflexGallery id=’18’]
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani