Swatch lucreaza la un ceas smart cu o autonomie de 6 luni

Swatch lucreaza la un ceas smart cu o autonomie de 6 luni

ceas smart

Swatch lucreaza la un ceas smart cu o autonomie de 6 luni a bateriei. Insa va fi si unul de impact?

Parca suna a fantezie sa ai un ceas smart care nu trebuie sa-l incarci zilnic.
Pe de o parte acest concept nu este ceva neaparat nou. Sunt companii care ofera optiuni similare, ceasuri conventionale care au un cip bluetooth 4.1 LE in interior ce comunica informatiile catre un display monocrome sau doar prin intermediul unor vibratii si leduri. Aceste modele au o autonomie de cateva saptamani insa nu se cumpara cu functionalitatea unui Apple Watch sau ceas Android Wear.
Insa cei de la Swatch proiecteaza un ceas smart cu o autonomie de 6 luni a bateriei. Acum nu stim foarte multe informatii referitoare la acest dispozitiv insa eu nu cred ca va excela in ceea ce priveste functiile care le ofera.
Probabil ca va avea un ecran OLED, extrem de eficient in ceea ce priveste consumul dar cu puține culori si butoane fizice ca Pebble. (insa nu se poate compara cu ecosistemul Pebble)
Nu este un lucru neaparat rau dar din punctul meu de vedere ceasul celor de la Swatch nu se va ridica la nivelul unuia cu Android Wear, Pebble sau Apple Watch in materie de aplicatii si ecosistem, bine, pot sa ma insel.
Compania planuieste sa implementeze bateria si in automobile nu numai in accesorii.
Sunt curios care va fi deznodamantul acestei stiri.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani