Succesorul lui Internet Explorer (IMAGINI) 37

Succesorul lui Internet Explorer (IMAGINI)

succesorul lui internet explorer

Succesorul lui Internet Explorer sufera modificari majore

Mai sunt cateva saptamani pana ce Microsoft lanseaza Windows 10 supranumit si Spartan.
Windows 10 aduce imbunatatiri la performanta, ram management, interfata grafica, Cortona este asistentul inteligent fiind integrat puternic in Windows si pe langa multe alte modificari vine si un nou Internet Explorer.
Momentan nu stim daca acesta se va numi tot Internet Explorer, browerul ar fi facut pe o alta platforma decat vechiul program, probabilitatea ca denumirea acestuia sa fie schimbata e mare.
Noul Internet Explorer este la functionalitate similar cu cel vechi, are interfata schimbata in proportie destul de mare si Cortona te poate ajuta la cautari acum.
noul internet explorer
Interfata este cu mult negru si minimalista. Microsoft ar implementa posibilitatea sa alegi dintre alb si negru ca culoare primordiala a graficii.
Designul browserului este similar cu cel al Internet Explorer de pe Windows Phone. Pe ideea asta se si mergea, de unificare a celor doua sisteme de operare.
Pe 21 februarie va avea loc conferinta de presa Microsoft. Atunci vom primi mai multe detalii legate de succesorul lui Internet Explorer si despre sistemul de operare in general.
 
Geek Chronicles este si pe social media !
sursa  via

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles