[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Startup Weekend Iasi pe 27-29 Martie 55

Startup Weekend Iasi pe 27-29 Martie

startup weekend iasi

Esti din Iasi si vrei sa-ti lansezi propriul startup dar nu are cine sa te evalueze? Startup Weekend iasi este ceea ce ai nevoie

Startup Weekend Iasi este un eveniment sustinut de Google pentru Antreprenori care pune in aceiasi incapere experti din Iasi in materie de: design, programare, antreprenoriat si nu numai in vederea cladirii unei afaceri de la 0 pe baza ideii furnizare de participanti. Ceea ce este foarte tare !
Conceptul in sine este destul de simplu: vii cu o idee pentru creearea unui startup, aceasta ajunge sa fie votata si data te califici in topul celor mai bune idei se formeaza niste echipe, timp de 3 zile echipa va pregati afacerea pentru lansare, la sfarsitul perioadei de 3 zile proiectul finalizat se prezinta in fata juriului care va evalua ideea.
Again, foarte tare! Dupa parerea mea este una din cele mai inovative metode prin care se incurajeaza tineretul in asi puna in aplicare ideile. De cele mai multe ori ai unele idei de afaceri dar nu ai la cine apela pentru a ti le avalua la sange. Startup Weekend Iasi este exact ceea ce ai nevoie atunci cand te macina anumite ganduri de a pune pe picioare un business dar nu stii de unde sa placi si mai ales in ce directie.
Evenimentul va avea loc la Palas in Rossini Hall pe data de 27-29 Martie incepand cu ora 6:30 pm.
Pentru a va inscrie la Startup Weekend Iasi sau pentru a afla mai multe informatii click AICI.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles