Speculatii despre Samsung Galaxy S7

galaxy s7

Nici nu a fost lansat Samsung Galaxy S7 si deja vorbim de specificatii

Samsung Galaxy S6 este unul din cele mai de succes modele de telefon smart ale companiei.
Dupa ce vanzarile erau in declin cu S4 si S5, Galaxy S6 a fost cel care a resuscitat popularitatea companiei.
Chiar daca unele aspecte nu au fost finisate in totalitate cu noul flagship (interfata TouchWiz) modelul arata extrem de bine si este foarte performant.
Insa nici nu am terminat bine de vorbit despre ultimul model Galaxy ca deja au inceput sa apara online primile speculatii referitoare la Samsung Galaxy S7 (sau cum se va numi).
Detaliile nu sunt foarte semnificative insa sunt un plus de informatii la ceea ce stiam deja.
Zvonurile sunt legate carcasa lui Galaxy S7, de display si cip-ul pentru sunet.
Samsung nu va schimba radical design-ul pe viitorul flagship, au investit prea mult ca sa faca un refresh. Insa ne putem astepta la materiale mult mai calitative in ceea ce priveste compozita fuselajului si eventuale finisaje. (probabil sa fie o carcasa mult mai subtire facuta din magneziu)
Display-ul va avea o tehnologie similara lui iPhone 6S care va inregistra presiunea cu care apesi pe ecran.
Iar pe langa asta se pare ca S7 va beneficia si de un cip audio foarte performant (vor sa retrezeasca nostalgii de la Galaxy S1 si S2 care aveau un sunet excelent pe jack-ul de 3.5). Denumirea lui este ESS Sabre 9018AQ2M conform sursei va permite o dinamica mai buna, un sunet mai clar si distorsiune redusa.
Acum nu toate informatiile de mai sus trebuie sa le credeti, nici eu nu sunt 100% sigur de veridicaitatea lor insa la prima vedere par desul de plauzibile.
Va ramane de vazut de stiri o sa apara in urmatoarele saptamani reveritoare la Samsung.
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles