Acasă Stiri Acestea sa fie specificatiile Sony Xperia Z4?

Acestea sa fie specificatiile Sony Xperia Z4?

de către Dan Mutu

specificatiile sony xperia z4
Zilele trecut a aparut acest leak care ar arata specificatiile Sony Xperia Z4. Modelul a aparut pe site-ul Geekbench fara alte informatii concludente.
Dispozitivul are avea seria: Sony 78YB16RC98PW62B1 deci exista o posibilitatea sa fie un alt model din gama Sony, nimeni nu stie.
Problema este ca toate scurgerile de informatii cu Sony Xperia Z4 de pana acum nu sunt credibile, asta ne face sa fim bagati mai tare in ceata. Plus numarul acela de serie pare a unui telefon de test? Eu personal nu cred ca Sony va recurge la un numar de cod asa de lung si intortochiat la varful de serie.
Specificatiile Sony Xperia Z4 conform Geekbench ar fi: un procesor Snapdragon 810, 3Gb de ram. Daca ar fi sa speculez, display-ul consider ca va fi 2K de 5.2” si camera foto principala tot de 20MP. Rezistenta la apa este posibil sa fie prezenta si la Xperia Z4, iar bateria undeva la 3400mAh.
In saptamanile ce urmeaza sigur o sa colectam mai multe informatii referitoare la Sony Xperia Z4 si poate o sa ne lamurim si cu numarul de serie al dispozitivului respectiv. Oricum ce este de notat e faptul ca specificatiile Sony Xperia Z4 oricum vor fi mai bune ca ale predecesorului si oricum se va respecta trand-ul general al upgrade-urilor. (adica daca anul acesta am Snapdragon 600 la anul va fi Snaptragon 800)
De acum ce puteam sa facem este sa asteptam, deja cred ca v-ati obisnuit cu ideea! 😀
sursa

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani