Acestea sa fie specificatiile Sony Xperia Z4? 37

Acestea sa fie specificatiile Sony Xperia Z4?

specificatiile sony xperia z4
Zilele trecut a aparut acest leak care ar arata specificatiile Sony Xperia Z4. Modelul a aparut pe site-ul Geekbench fara alte informatii concludente.
Dispozitivul are avea seria: Sony 78YB16RC98PW62B1 deci exista o posibilitatea sa fie un alt model din gama Sony, nimeni nu stie.
Problema este ca toate scurgerile de informatii cu Sony Xperia Z4 de pana acum nu sunt credibile, asta ne face sa fim bagati mai tare in ceata. Plus numarul acela de serie pare a unui telefon de test? Eu personal nu cred ca Sony va recurge la un numar de cod asa de lung si intortochiat la varful de serie.
Specificatiile Sony Xperia Z4 conform Geekbench ar fi: un procesor Snapdragon 810, 3Gb de ram. Daca ar fi sa speculez, display-ul consider ca va fi 2K de 5.2” si camera foto principala tot de 20MP. Rezistenta la apa este posibil sa fie prezenta si la Xperia Z4, iar bateria undeva la 3400mAh.
In saptamanile ce urmeaza sigur o sa colectam mai multe informatii referitoare la Sony Xperia Z4 si poate o sa ne lamurim si cu numarul de serie al dispozitivului respectiv. Oricum ce este de notat e faptul ca specificatiile Sony Xperia Z4 oricum vor fi mai bune ca ale predecesorului si oricum se va respecta trand-ul general al upgrade-urilor. (adica daca anul acesta am Snapdragon 600 la anul va fi Snaptragon 800)
De acum ce puteam sa facem este sa asteptam, deja cred ca v-ati obisnuit cu ideea! 😀
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles