Specificatii si pret SONY Xperia X respectiv Xperia XA, Xperia X Performance

pret sony xperia x

Specificatii si pret SONY Xperia X respectiv Xperia XA, Xperia X Performance

Sony a luat pe toti bloggerii de la MWC 2016 prin surprindere odata cu anuntarea modelelor Sony Xperia XA, Xperia X si Xperia X Performance.
Este o gama complet noua de dispozitive de la Sony care imprumuta o buna parte din elementele ce tin de design si software de la gama Z dar par un refresh care trebuia sa vina in cele din urma.
Din ce spuneau diferite surse, posibil ca gama Xpeira Z sa nu mai existe si sa fie inlocuita de dispozitivele X, o sa vedem in lunile ce urmeaza strategia Sony.

Specificatii si pret SONY Xperia X, Xperia XA, Xperia X Performance

[supsystic-tables id=’1′]
Xperia XA este un model de buget, e cel entry level cum s-ar spune.
Insa pentru pretul de 300$ (estimativ) primesti un pachet decent de specificatii.
Capacitatea de procesare creste exponential pe Xperia X datorita lui Snapdragon 650 si pe Xperia X Performance cu Snapdragon 820.
Ma surprinde faptul ca modelul X si X Performance sunt extrem de similare in materie de hardware si pretul este foarte apropiat.
Nu stiu ce a vrut sa faca Sony cu modelele acestea doua, sunt foarte asemanatoare si consumatorul cel mai probabil va opta pentru Xperia X Performance datorita lui Snapdragon 820 si rezistentei la apa IP68.
Oricum evolutia o vom observa in decursul acestui an.

Ma poti urmari si pe Snapchat: geekchronicles

imagine xperia x performance
FOTO: Xperia X Perfomance

poza xperia x
FOTO:Xperia X

imagine Sony Xperia XA
FOTO: Xperia XA

https://youtu.be/HRwBDRtRfQ8
https://youtu.be/AtUBeFiWi8Q
https://youtu.be/d6hllDE7VJg
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles