[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Sony Xperia Z4 isi face aparitia intr-o randare 55

Sony Xperia Z4 isi face aparitia intr-o randare

Sony Xperia Z4 isi face aparitia intr-o randare

Sony Xperia Z4 isi face aparitia intr-o randare. Aspectul este cel anticipat

Sony Xperia Z4 nu a fost anuntat inca oficial de catre companie. Nu a fost nici urma de telefon la MWC 2015 sau CES 2015 insa asta nu i-a oprit pe leakers sa faca publice unele imagini cu bucati din carcasa viitorului cap de serie Sony.
Telefonul se preconizeaza a fi unul destul de performant avand un Snapdragon 810 si 3GB de RAM insa nu stim exact cum arata.
Din scurgerile de informatii de saptamanile trecute aveam doar unele bucati din telefon ceea ce era cam greu sa-ti faci o idee la cum va arata produsul finit.
Insa datorita OnLeaks avem o imagine randata in care ar aparea Sony Xperia Z4.
In randare se observa doar partea frontal-superioara a telefonului insa este asamblat.
La prima vedere (asa cum anticipasem) seamana destul de mult cu fratele mai in varsta Xperia Z3.
Sony Xperia Z4 are mici modificari la carcasa si este probabil ca telefonul sa nu mai fie rezistent la apa, dar am dezvoltat mai mult subiectul rezistentei la apa AICI.
Acum nu stie nimeni exact cand va fi lansat telefonul dar cel mai probabil va fi facut oficial in vara.
Sa speram ca Sony va pregati ceva special cu noul Xperia. Competitia incepe sa se perfectioneze in asa fel sa ramana relevanti in piata.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles