sony xperia xz premium

Sony Xperia XZ Premium apare la un amanet din Bucuresti

Sony Xperia XZ Premium apare la un amanet din Bucuresti 31

Sony Xperia XZ Premium apare la un amanet din Bucuresti

Sony nu a mai lansat telefoane interesante de cateva luni bune. Majoritatea dispozitivelor companiei se aseamana destul de mult si upgrade-urile primite sunt mai mult pe partea de componente interne. Care pentru iubitorii brandului poate fi un lucru bun, nu stiu…Mie personal nu pot sa spun ca-mi plac dispozitivelor lor.

In fine!

Ideea este ca Sony planuieste lansarea unui nou dispozitiv numit Sony Xperia XZ Premium. Acesta a fost anuntat oficial la MWC 2017, numai ca lansarea oficiala este planuita undeva prin Iunie anul acesta.
Insa ceva neobisnuit s-a intamplat zilele acestea.
Mai precis telefonul a aparut la un amanet din Bucuresti listat la pretul de 4000 lei.
Sony Xperia XZ Premium apare la un amanet din Bucuresti 32
Sony Xperia XZ Premium apare la un amanet din Bucuresti 33
Sony Xperia XZ Premium apare la un amanet din Bucuresti 34
Practic nimeni nu stie exact cum naiba a ajuns telefonul sa fie vandut la un amanet si a cui a fost ideea geniala sa vanda prototipul la un amanet. Va puteti imagina ca departamentul legal Sony a sarit imediat pe proprietarul amanetului dat fiind faptul ca telefoanele de acest gen nu sunt facute a fi comercializate (scrie asta chiar pe ele).

In cazul in care link-ul nu mai apare a fi disponibil pe OLX (acolo a fost publicat telefonul ititial) echipa de la Gsmarena a publicat aici o arhiva a paginii.

Cred ca asta e unul din cele mai iresponsabile achizitii facute de un posesor de casa de amanet de pana acum. ?
Adica telefonul nici macar nu este aparut si tu te pui sa-l vinzi pe internet, care erau sansele ca acest lucru sa decurga cum trebuie? ?
Poate nu sunt eu expert in chestiuni legale de acest gen, insa cel mai probabil o buna parte din voi sunteti de acord cu mine cand spun ca acest lucru este o idee iresponsabil.
Dar sa facem o secunda abstractie de aceasta stire si sa va intreb ce parere aveti despre Sony Xperia XZ Premium? Sunteti interesati sa cumparati unul?
Mie sincer nu imi place deloc, mi se pare la fel intr-o oarecare masura cu telefoanele Sony de acum 2 ani.
Nu esti de acord? Comentariu mai jos!

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles