Sony tine cateva conferinte de presa saptamana viitoare pentru urmatorul Xperia 31

Sony tine cateva conferinte de presa saptamana viitoare pentru urmatorul Xperia

sony event

Sony tine o serie de conferinte de presa pentru urmatorul Xperia, sa fie vorba de Xperia Z4 international?

Sony a lansat dispozitivul Xperia Z4 in Asia insa acesta probabil sa fie redenumit in Sony Xperia Z3+ pentru alte regiuni.
In momentul de fata eu sincer nu stiu ce intentii mai are compania cu gama lor de telefoane. Din punctul meu de vedere sunt intr-un punct de rascruce, nu stiu exact ce cale sa urmeze in asa fel sa prospere.
In fine, cateva blog-uri de presa din Asia sustin ca Sony este pe cale sa tine o serie de conferinte de presa saptamana viitoare anuntat cateva dispozitive din gama pentru piata din Taiwan pe 27 mai si Hong Kong pe 28 mai si s-a mentionat ceva de „urmatorul Xperia” care nu stiu ce inseamna exact.

xperia press
Foto: xperiablog

Telefoanele nu sunt modele noi(au fost lansate in urma cu ceva timp) doar ca in zonele respective nu au fost facute oficiale.
Cel mai probabil va fi vorba de Sony Xperia Z4/Z3+, tableta Z4 si Xperia C4.
Desi sincer nu se stie exact daca doar aceste telefoane vor fi anuntate sau si alte modele noi. Unele surse mentioneaza ca Sony trimite la conferinta din Hong Kong si 4 ingineri de produs care urmeaza sa vorbeasca de noile functii ale telefoanelor.
Asta inseamna ca ar exista o posibilitate sa ne bucuram de Sony Xperia Z4 pe care il asteptam cu atata anticipare? Greu de spus, insa daca sursele mentioneaza ca pentru piata internationala Sony Xperia Z4 din Asia va fi Sony Xperia Z3+ eu as spune ca ne este pregatita o surpriza. Urmatorul Xperia posibil sa fie mai aproape decat anticipasem.

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles