Silk Road se intoarce 31

Silk Road se intoarce

Silk Road se intoarce 32
Silk Road este unul din cele mai populare site-uri din deep web.
Ce este deep web-ul? Deep web-ul sau dark web-ul, este partea „intunecata” a internetului, ascunsa de motoarele de cautare. Aici sunt hostate diferite site-uri care au ca obiect de activitate tranzactii ilicite sau sau pur si simplu articole sau formuri in care sunt subiecte de discutii mai putin conventionale.
Silk Road este unul din aceste siteuri. Ca sa-ti faci o idee despre ce este vorba, e ca un fel de Emag pentru droguri(plus multe altele) care le cumperi cu bitcoin, asta pana sa fie inchis de catre FBI.
A aparut o noua versiune a marketplace-ului aceasta se numeste: Silk Road Reloaded.
Silk Road Reloaded ar aduce cateva imbunatatiri la modul in care faci platile si securitatea informatiei.
Pentru a accesa acest site ai nevoie de un soft ce face posibil acest lucru. Acest software se numeste I2P. Rolul lui este sa iti ofere un alt ip in asa in fel sa fie o conexiune sigura/anonima.
Momentan site-ul este gol, nu sunt produse listate.
Insa atentie, orice achizitie facute de pe site-uri gen Silk Road este cu un semn de intrebare(posibil sa nu primesti produsul comandat) plus exista posibilitatea sa incalci legislatia Romaniei prin achizitii facute pe deep web.
 
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani