Samsung prezinta display-uri OLED transparente si oglinda

Samsung prezinta display-uri OLED transparente si oglinda

transparent Samsung OLED display

In cursul zilei de azi Samsung a dezvaluit doua modele de display-uri OLED transparente si oglinda. Insa tehnologia nu este disponibila pentru oricine…momentan.

Samsung  a prezentat display-uri OLED transparente si oglinda. Display-urile de 55” suporta tehnologia Real Sense care va permite celui care este in fata OLED-urilor sa interactioneze cu ele.
Sistemul a fost implementata cu ajutorul Intel care detine trademark-ul si tehnologia.
Piata tinta pentru cei de la Samsung ar fi cei care au magazine si advertiserii.
Display-ul OLED transparent a fost prezentat ca fiind un panou publicitar si un stand virtual pentru coliere insa planurile sunt mai vaste de atat.
Aceste ecrane pot fi instalate in camerele de proba sau raspandite in puncte cheie prin magazin in asa fel sa poti afla mai multe informatii despre produs instant( ce numere sunt disponibile la tricouri, culorile care sunt in magazin pentru telefonul dorit, comparare de produse etc.). Asta nu este ceva nou insa datorita Real Sense implementarea unui sistem de genul  este extrem de vasta.

oled transparent display

Foto: display Samsung Transparent


Intel Real Sense are o serie de camere 3D si un soft care poate identifica oamenii, mediul inconjurator si actiunile lor. Adica un panou de genul te poate scana si iti poate pune pe tine modelul de tricou dorit si sa para foarte realist.
Display-ul in sine a suferit imbunatatiri majore in comparatie cu ofertelele competitorilor.
Compania Samsung mentioneaza ca display-ul lor transparent are o gama de culori mai vasta, un timp de raspuns mai mic si unghiuri de vizualizare mai largica un LCD.
mirror oled display

Foto: display Samsung Oglindă


Iar modelul OLED oglinda reflecta mai mult de 75% din lumina(avand avantajul ca nu are nevoie de lampe integrate in panou ca tehnologiile IPS, LCD, LED), are o gama de culori vasta, contrast de 100.000:1 fata de 4000:1 cat are un LCD conventional si un timp de raspuns de sub 1ms in comparatie cu 8ms al LCD-ului.
Momentan display-urile transparente si oglinda sunt disponibile doar pentru sectorul business (retaileri, advertiseri) insa cu cat progresul tehnologic este mai accelerat acestea vor fi disponibile in mod sigur si pentru consumatorul obisnuit.
Viitorul arata destul de bine, nu? 😀
Puteti dezbate acest subiect pe pagina de Facebook Geek Chronicles.

sursa

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani