Image default
Stiri Stiri tech

Samsung prezinta display-uri OLED transparente si oglinda

transparent Samsung OLED display

In cursul zilei de azi Samsung a dezvaluit doua modele de display-uri OLED transparente si oglinda. Insa tehnologia nu este disponibila pentru oricine…momentan.

Samsung  a prezentat display-uri OLED transparente si oglinda. Display-urile de 55” suporta tehnologia Real Sense care va permite celui care este in fata OLED-urilor sa interactioneze cu ele.
Sistemul a fost implementata cu ajutorul Intel care detine trademark-ul si tehnologia.
Piata tinta pentru cei de la Samsung ar fi cei care au magazine si advertiserii.
Display-ul OLED transparent a fost prezentat ca fiind un panou publicitar si un stand virtual pentru coliere insa planurile sunt mai vaste de atat.
Aceste ecrane pot fi instalate in camerele de proba sau raspandite in puncte cheie prin magazin in asa fel sa poti afla mai multe informatii despre produs instant( ce numere sunt disponibile la tricouri, culorile care sunt in magazin pentru telefonul dorit, comparare de produse etc.). Asta nu este ceva nou insa datorita Real Sense implementarea unui sistem de genul  este extrem de vasta.

oled transparent display
Foto: display Samsung Transparent

Intel Real Sense are o serie de camere 3D si un soft care poate identifica oamenii, mediul inconjurator si actiunile lor. Adica un panou de genul te poate scana si iti poate pune pe tine modelul de tricou dorit si sa para foarte realist.
Display-ul in sine a suferit imbunatatiri majore in comparatie cu ofertelele competitorilor.
Compania Samsung mentioneaza ca display-ul lor transparent are o gama de culori mai vasta, un timp de raspuns mai mic si unghiuri de vizualizare mai largica un LCD.
mirror oled display
Foto: display Samsung Oglindă

Iar modelul OLED oglinda reflecta mai mult de 75% din lumina(avand avantajul ca nu are nevoie de lampe integrate in panou ca tehnologiile IPS, LCD, LED), are o gama de culori vasta, contrast de 100.000:1 fata de 4000:1 cat are un LCD conventional si un timp de raspuns de sub 1ms in comparatie cu 8ms al LCD-ului.
Momentan display-urile transparente si oglinda sunt disponibile doar pentru sectorul business (retaileri, advertiseri) insa cu cat progresul tehnologic este mai accelerat acestea vor fi disponibile in mod sigur si pentru consumatorul obisnuit.
Viitorul arata destul de bine, nu? 😀
Puteti dezbate acest subiect pe pagina de Facebook Geek Chronicles.

sursa

 
 

Articole inrudite

Lasă un comentariu

thirteen + 14 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me