Samsung lanseaza Galaxy A7 31

Samsung lanseaza Galaxy A7

 
Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7 are o grosime de 6.3mm si procesor octa-core

Samsung a lansat gama Galaxy A in urma cu cateva luni, acestea nu au avut un succes incredibil in ceea ce priveste vanzarile. Popularitatea a crescut treptat odata cu lansarea Galaxy A3 si Galaxy A5 in State.
Samsung mai adauga un dispozitiv la serie, acesta se numeste Samsung Galaxy A7. Se stia de existenta dispozitivului inainte de CES 2015. Pe langa asta aveam si detalii referitoare la componente.
Acum totul este oficial si Samsung Galaxy A7 va fi lansat luna viitoare.
Componentele interne ale Galaxy A7 sunt: display de 5.5” HD Amoles, Snapdragon 615 64 biti sau Exynos 5430(depinde de regiune), 2gb de RAM, memorie interna de 16GB plus suport pentru card micro SD, camera de 13MP principala si una de 5MP frontala, suport pentru LTE, NFC, bluetooth 4.0, baterie de 2500mAh si Android 4.4KitKat(updatabil in viitor la Lollipop).
Suportul pentru modemul LTE este doar pe modelul cu un singur sim Snapdragon 615, Exynos-ul are suport dual-sim si viteza 3G.
Soc-ul Snapdragon 615 utilizeaza tehnologia BIG.little, 4 nuclee Cortez-A53 la 1.5GHZ si 4 nuclee la 1.0GHZ. Aceasta arhitectura a procesulului integrat confera o durata de viata mai buna a bateriei si o performanta mai uniforma.
Procesorul Exynos 5430 facut de Samsung are un design similar, 4 procesoare Cortex-A15 la 1.8GHZ si 4 Cortez-A7 la 1.3GHZ.
Ca performanta momentan nu le putem compara. Va trebui sa vedem niste benchmark-uri, dar eu pariez pe Qualcomm.
Pretul nu se stie momentan, dar cum o sa apara am sa-l postez aici ca update.
Ati fi interesati in achizitionarea unui Galaxy A7? Puteti comenta in sectiunea de mai jos.
Vrei sa citesti mai multe stiri din tech?
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani