Samsung Galaxy Tab S2 8.0 apare in imagini 31

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 apare in imagini

samsung galaxy tab s2 8.0

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 apare in imagini. Arata ca un telefon Galaxy supradimensionat.

Tabletele au ajuns la un punct constant in ceea ce priveste vanzarile si popularitatea lor. Cand au aparut primele tablete cu Android pe piata toata lumea era entuziasmata si dornica sa detina una insa cu trecerea timpului s-a ajuns sa fie putin neglijate desi pot fi destul de folositoare.
Problema cu tabletele era ca nu poti face munca productiva pe ele insa acest lucru s-a schimbat cu mult. Sunt tot felul de tastaturi Bluetooth care pot fi atasate si sa nu mai mentionam functiile de Multiwindow sau Split Screen de pe unele modele.
Dar producatorii de gadgeturi inca sunt increzatori in capacitatea lor de a fi folositoare si ne prezinta in fiecare an cateva modele noi (mai putine ca in anii precedenti asta pentru ca nu se cumpara in acelasi volum ca telefoanele).
Samsung este unul dintre marii jucatori in industrie si tocmai si-au facut aparitia pe internet niste fotografii cu ceea ce se presupune a fi Samsung Galaxy TAB S2 8.0.

samsung galaxy tab s2 8.0
Foto: gsmarena

Tableta a facut o vizita la TENNA si imagine coincid cu acel leak pe langa asta a mai aparut o diagrama de la FCC care arata tableta schitata si se potrivesc perfect cu imaginile.
samsung galaxy tab s2
Foto: gsmarena

Specificatiile Samsung Galaxy TAB S2 8.o ar fi: ecran de 8” AMOLED 2k, procesor la 1.9GHz octa-core, 3gb de RAM, 16gb memorie interna cu suport pentru MicroSD, 8MP camera principala si 2 MP cea secundara si suport pentru 3G/LTE.
Tableta urmeaza sa fie lansata undeva in aceasta luna.

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani