Samsung Galaxy S8 apare in primele imagini legitime?

Samsung Galaxy S8 apare in primele imagini legitime?

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 apare in primele imagini legitime?

Modelele de telefoane Galaxy sunt cunoscute peste tot in lume, asta e oarecum justificat.
Samsung a creat o notorietate a brandului foarte impunatoare la nivel global, in momentul de fata activand in majoritatea tarilor de pe glob.
Cele mai populare modele ale companiei sunt seria Note si seria S.
Cum Galaxy Note 7 de anul trecut nu a fost un succesor foarte bine conturat a lui Note 5 (telefonul exploda fara avertisment ? ), se resimte o oarecare presiune pentru modelele de top de anul acesta.
In urma cu cateva zile au inceput sa apara primele zvonuri referitoare la Samsung Galaxy S8 insa acum totul se concretizeaza din ce in ce mai mult.
Mai precis in urma cu cateva ore a aparut pe internet o imagine cu Samsung Galaxy S8 in persoana. Nu mai este randare, nu mai este un zvon, este modelul pe bune.
Adica cel putin asa cred eu (si cei de la VentureBeat), acum ramane si la aprecierea voastra.

Pe langa imaginea, avem si un set de specificatii care este cel final.
Vor fi doua modele de S8, unul cu ecran de 5,8” si unul cu eran de 6,2”. Panourile sunt tot de tip AMOLED si rezolutia va fi 2k, la fel ca pe Galaxy S7.
Procesorul primeste cel mai semnificativ upgrade, acum fiind un Snapdragon 835 si unul Exynos. Performanta este crescuta si in acelasi timp eficienta este sporita, se vorbeste de undeva la 20% in comparatie cu S7.
Memoria RAM ar fi tot de 4GB pe Galaxy S8, insa cea interna primeste o crestere la 64GB, slot-ul pentru card MicroSD nu dispare.
Camera principala va fi similara cu cea de la S7, insa posibil sa vedem imbunatatiri minore la interfata de utilizare sau hardware-ul senzorului. In timp ce camera din fata a modelului va fi de 8MP.
Bateria modelului de 5,8” ar fi de 3000mAh in timp ce a modelului de 6,2” de 3500mAh. Chiar daca nu sunt dimensiuni impresionante, procesoarele cunsuma mai putina energie ca generatia precedenta.
Aspectul fizic nu este schimbat radical, insa sunt mici modificari la rama, ecran si butoane iar senzorul de amprenta este acum pe spate.
Senzorii lui Galaxy S8 sunt tot aceiasi ca pe S7, in schimb modelul acum beneficiaza si de un senzor de citire a retinei.
Software ne uitam la Android 7 (nu e Tizen dupa cum spuneau unele surse) cu interfata TouchWiz. O sa vedem imbunatatiri minore la interfata si performanta.
Conectorii de jack 3,5mm si USB tip-C sunt prezenti.
Cum ti se pare noul model, ai fi tentat/a sa-l cumperi?
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani