Samsung Galaxy S6 are o baterie de 2600mAh?

Samsung Galaxy S6 are o baterie de 2600mAh?

galaxy s6 baterie 2600mah

Foto: phonearena


Directia care se urmareste in cele mai multe cazuri cand vine vorba de bateria unui telefon este ca aceasta sa creasca cu un procent de cate ori se upgradeaza modelul. Directia o respecta Samsung, LG, Sony plus multi altii. Logica este destul de simpla, cu cat incepem sa petrecem mai mult timp cu telefonul in mana (din diverse motive) cu atat avem nevoie de o durata de viata a bateriei mai lunga si de incarcari mai rapide si mai rare.
Insa acum mai este un trend care este in conflict direct cu dimensiunea bateriei: grosimea telefonului. Cu cat telefonul devine mai subtine, cu atat incep sa para limitarile in materie de dimensiune a bateriei care poate fi integrata.
Acest „conflict” se pare ca este prezent si cu viitorul Samsung Galaxy S6, acesta avand o baterie mai mica ca modelul de anul trecut Galaxy S5.
Galaxy S6 (conform sursei) este destul de subtire ceea ce il impiedica sa aiba o baterie mai mare de 2600mAh. Asta nu este o veste prea buna.
Chiar daca viitorul procesor Exynos ar fi mai eficient, nu o sa se compare durata de viata a bateriei cu modelul de anul trecut care avea o avea de 2800mAh. Dar Samsung va integra tehnologia Quick Charge ( sau una cu functionalitate similara) care ii va permite telefonului sa se incarce mai rapid insa ce te faci daca nu ai o priza la indemana? Ajungem iar la discutia principala: bateria este prea mica.
Acum trebuie sa vedem primele teste cu telefonul in asa fel sa putem avea date referitoare la autonomie. Insa eu sunt de parere ca acesta nu va depasi 4h de screen on time, dar cine stie? Daca ma voi insela?
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani