Samsung Galaxy S6 Active apare in imagini pe Twitter 31

Samsung Galaxy S6 Active apare in imagini pe Twitter

 

S6 active

Samsung Galaxy S6 Active apare in imagini pe Twitter

Samsung Galaxy S6 a avut un impact neasteptat din punctul meu de vedere. Samsung a reusit sa recucereasca publicul larg cu noul telefon. La inceput eram putin sceptic de reusita strategiei „Project Zero” insa aceasta s-a dovedit a fi una eficace si telefonul se vinde in continuare foarte bine, asta pentru ca telefonul este foarte bun.
Insa odata cu noul model compania a abandonat factorul de anduranta (intr-o oarecare masura) si aici ma refer la rezistanta la apa si praf iar daca acestea erau elemente esentiale pentru tine, nu aveai noroc, asta pana acum.
Tocmai au aparut pe Twitter imagini cu Samsung Galaxy S6 Active, care este fratele mai mare si hardcore a lui S6.
Dupa cum era de asteptat telefonul va fi rezistent la apa, praf, socuri (cam asta este menirea variantei Active) iar bateria primeste un upgrade semnificativ. Acumulatorul lui Galaxy S6 este de 2600 mAh iar cel a lui Galaxy S6 Active va fi de 3500 mAh. Daca este sa luam in considerare si noua arhitectura a procesorului si componentelor in general (sunt facute sa fie mai eficiente si sa consuma mai putina energie electrica) eu cred ca bateria te va tine cam 2 zile de utilizare moderata.
Specificatiile lui Galaxy S6 Active sunt in mare parte cele a lui Galaxy S6 si S6 edge cu exceptia bateriei si carcasei.
Momentan nu stiu ce pret va avea telefonul si data lansarii lui dar in urmatoarele saptamani sigur o sa am mai multe detalii. Stay tunned. 😀

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani