Samsung Galaxy Note 2 va primi Android 5.0 31

Samsung Galaxy Note 2 va primi Android 5.0

Samsung Galaxy Note 2 va primi Android 5.0 32
Galaxy Note 2 este unul dintre cele mai populare dispozitive din gama Samsung. Acesta a supravietuit timpului si a primit 3 update-uri majore. Iar acum dupa mai bine de 18 luni dupa lansarea acestuia Samsung vrea sa updateze telefonul la Android 5.0 Lollipop.
In mod normal producatorii updateaza dispozitivele mobile 18 luni de la data lansarii pe piata, dupa aceasta perioada update-urile se mai fac de cominitatea open source.
Conform Samsung Polinia acestia intentioneaza sa updateze Galaxy Note 2 la Lollipop curand. Nu stim o data exacta, dar cel mai probabil acesta va ajunge pe dispozitiv undeva in Martie sau poate mai tarziu de atat.


 
In momentul de fata dispozitivele Samsung ce au primit update la Android 5.0 Lollipop sunt: Galaxy S4, Galaxy S5, Note 3 si Note 4. Samsung odata cu Android 5.0 a facut interfata TouchWiz putin mai „aerisita” si nivelul de modificari inutile este destul de minim. Asta se traduce prin: o experianta a consumatorului mai buna, performanta sporita si durata de viata a bateriei crescuta.
Insa personal sunt curios de performanta lui Note 2 pe noul update. Unii utilizatori ai telefonului S4 i9500 raportau faptul ca in unele circumstante KitKat-ul era mai cursiv. Asta in contextul in care S4 are hardware superior,  dar nu stiu ce sa spun, ramane de vazut .
Like and Share! 😀
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles