Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 2 va primi Android 5.0

Samsung Galaxy Note 2 va primi Android 5.0

de către Dan Mutu

Samsung Galaxy Note 2 va primi Android 5.0 139
Galaxy Note 2 este unul dintre cele mai populare dispozitive din gama Samsung. Acesta a supravietuit timpului si a primit 3 update-uri majore. Iar acum dupa mai bine de 18 luni dupa lansarea acestuia Samsung vrea sa updateze telefonul la Android 5.0 Lollipop.
In mod normal producatorii updateaza dispozitivele mobile 18 luni de la data lansarii pe piata, dupa aceasta perioada update-urile se mai fac de cominitatea open source.
Conform Samsung Polinia acestia intentioneaza sa updateze Galaxy Note 2 la Lollipop curand. Nu stim o data exacta, dar cel mai probabil acesta va ajunge pe dispozitiv undeva in Martie sau poate mai tarziu de atat.


 
In momentul de fata dispozitivele Samsung ce au primit update la Android 5.0 Lollipop sunt: Galaxy S4, Galaxy S5, Note 3 si Note 4. Samsung odata cu Android 5.0 a facut interfata TouchWiz putin mai „aerisita” si nivelul de modificari inutile este destul de minim. Asta se traduce prin: o experianta a consumatorului mai buna, performanta sporita si durata de viata a bateriei crescuta.
Insa personal sunt curios de performanta lui Note 2 pe noul update. Unii utilizatori ai telefonului S4 i9500 raportau faptul ca in unele circumstante KitKat-ul era mai cursiv. Asta in contextul in care S4 are hardware superior,  dar nu stiu ce sa spun, ramane de vazut .
Like and Share! 😀
 

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani