Image default
Stiri Stiri telefoane

Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China

Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China

Apple mai este renumita pentru un lucru, pe langa electronicele sale cu marul muscat. 🍎
Compania se remarca pentru securitatea foarte avansata la fabricile unde se produc telefoanele Apple. Aici muncitorii sunt siliti sa treaca prin diferite detectoare de metale si atunci cand linia de productie a unui telefon este schimbata pentru noul model, angajatii nici macar nu vad cum se lucreaza.
Deci toate masurile acestea de securitate duc la leak-uri ale viitoarelor modele aproape imposibile, spre deosebire de alta companii care deja cu cateva luni bune inainte vedem versiuni finale ale modelelor (sau mai bine spus prototipuri finale).
Dar se pare ca o persoana tare indrezneata a reusit sa sustraga cateva informatii din fabrica Apple si odata cu ele sa faca un prototip al telefonului?
Cel putin asa pare din ultimile imagini aparute pe internet.
Din aceste imagini putem observa ca designul modelului este schimbat destul de mult in comparatie cu telefoanele trecute. Avem camera duale intr-un cu totul alt amplasament, display-ul pare sa nu aiba margini iar telefonul cred ca este o idee mai gros in comparatie cu iPhone 7.
In partea de jos iPhone 8 ar avea tot un port Lightning, deci zvonul cum ca modelul va trece la USB C nu s-a dovedit a fi adevarat.
Ceea ce este surprinzator e faptul ca nu vad unde este amplasat butonul de home. Exista o posibilitate ca acesta sa fie integrat sub display si in el sa fie si senzorul de amprenta dupa cum se specula initial (sunt tare curios sa vad cum a facut Apple aceasta implementare in cele din urma).
Oricum pana acum tot ce auzim sau citim referitor la iPhone 8 poate fi incadrat in rangul de speculatie, datele concrete referitoare la model o sa apara exact in timpul lansarii oficiale.

Crezi ca viitorul iPhone 8 ca fi mai frumos ca Galaxy S8 sau LG G6?

sursa

Articole inrudite

UE promite WIFI gratuit pentru orice stat membru

Dan Mutu

Google Cast un nou mod de stream

Dan Mutu

NASA vrea sa transforme fecale umane in mancare. Apetisant !

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate