iphone 8

Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China

Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China 31

Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China

Apple mai este renumita pentru un lucru, pe langa electronicele sale cu marul muscat. ?
Compania se remarca pentru securitatea foarte avansata la fabricile unde se produc telefoanele Apple. Aici muncitorii sunt siliti sa treaca prin diferite detectoare de metale si atunci cand linia de productie a unui telefon este schimbata pentru noul model, angajatii nici macar nu vad cum se lucreaza.
Deci toate masurile acestea de securitate duc la leak-uri ale viitoarelor modele aproape imposibile, spre deosebire de alta companii care deja cu cateva luni bune inainte vedem versiuni finale ale modelelor (sau mai bine spus prototipuri finale).
Dar se pare ca o persoana tare indrezneata a reusit sa sustraga cateva informatii din fabrica Apple si odata cu ele sa faca un prototip al telefonului?
Cel putin asa pare din ultimile imagini aparute pe internet.
Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China 32
Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China 33
Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China 34
Sa fie acesta viitorul iPhone 8? Tocmai au aparut pe net imagini din China 35
Din aceste imagini putem observa ca designul modelului este schimbat destul de mult in comparatie cu telefoanele trecute. Avem camera duale intr-un cu totul alt amplasament, display-ul pare sa nu aiba margini iar telefonul cred ca este o idee mai gros in comparatie cu iPhone 7.
In partea de jos iPhone 8 ar avea tot un port Lightning, deci zvonul cum ca modelul va trece la USB C nu s-a dovedit a fi adevarat.
Ceea ce este surprinzator e faptul ca nu vad unde este amplasat butonul de home. Exista o posibilitate ca acesta sa fie integrat sub display si in el sa fie si senzorul de amprenta dupa cum se specula initial (sunt tare curios sa vad cum a facut Apple aceasta implementare in cele din urma).
Oricum pana acum tot ce auzim sau citim referitor la iPhone 8 poate fi incadrat in rangul de speculatie, datele concrete referitoare la model o sa apara exact in timpul lansarii oficiale.

Crezi ca viitorul iPhone 8 ca fi mai frumos ca Galaxy S8 sau LG G6?

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani