Acasă Stiri Robot de cafea iti prepara licuarea magica in doar cateva secunde

Robot de cafea iti prepara licuarea magica in doar cateva secunde

de către Dan Mutu

robot de cafea cafe x

Robot de cafea iti prepara licuarea magica in doar cateva secunde

Pentru cei care nu suntem bautori de cafea, ca mine de exemplu, aceasta licuare nu prezinta proprietati magice din niciun punct de vedere. Insa pentru milioane de oameni de pe Glob, este primul lichid cu care isi incep dimineata. Dar dupa cum prea bine stim, uneori esti in graba si nu apuci sa iti bei cafeaua, asa ca esti silit sa o cumperi din oras.

Dar trebuie sa fie un impediment, nu?

Evident! Problema in contextul acesta este timpul (cine credea altceva ??). O cafea buna ca sa-ti fie preparata de un barman dureaza cateva minute, asta in contextul in care nu stai la coada. Deci automat nu reprezinta o metoda prea inteleapta (mai ales cand esti in intarziere), in cele din urma fiind silit sa apelezi la automatul de la munca, care e „chhh” (nu stiu daca automatele scot ceva bun din ele sincer).
Insa Cafe X vrea sa schimbe acest lucru, lansand un robot ce iti prepara o cafea premium in doar cateva secunde.
Robot de cafea iti prepara licuarea magica in doar cateva secunde 139
Acest robot de cafea are in interior expresoare profesionale cum vedem in cafenele si baruri, o mana robotica care iti serveste cafeaua si poti sa vezi tot procesul datorita faptului ca ai un paravan transparent.
Selectia de tipurile de cafele ce pot fi preparate sunt destul de variate si cel mai probabil pot fi configurate in functie de ce vor clientii.
Ca sa comanzi o cafea ai nevoie de telefonul mobil, asta daca vrei sa o precomanzi sau direct de la robot cu ajutorul unei tablete. Practic cam asta este tot!
Momentan te poti bucura de un robot de cafea Cafe X doar in SUA si nu cred ca o sa vedem unul in Europa prea curand, cel putin nu de la Cafe X.
Chiar se observa un trend in ceea ce priveste investitiile in robotizare si aici nu este neaparat cazul sectorului comercial. Ideea robotilor ar fi fluidizarea procesul si operatiunile sunt executate perfect, insa se inlatura interactiunea umana in anumite situatii, care e si ea benefica zic eu.
O fi acesta viitorul? (bine, recunosc! E super cool ideea ? )
 
sursa

Posibil să te interesez

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani