Image default
Stiri Stiri tech

Reprezentanta Xiaomi Romania este oficiala

Popularitatea brandului Xiaomi a crescut treptat in Romania.

Cand le spuneam amicilor ca am produse de la Xiaomi in urma cu vreo 2-3 ani, toti se uitau la mine si ma intrebau „Cine e ma Xiaomi asta”? iar acum marea majoritate din ei sunt extrem de familiarizati cu telefoanele acestora si mai ales cu accesoriile (trotinetele in special).

3 ani mai tarziu compania a hotarat penetrarea mai serioasa a pietei din Romania deschizand in Bucuresti primul magazin oficial Xiaomi.

Reprezentanta Xiaomi Romania are magazinul deschis in Bucuresti, la Mega Mall avand o suprafata de 200 MP unde sunt prezentate telefoane smart cat si solutii pentru smart home.

Brandul Xiaomi se vinde oficial in Romania prin intermediul distribuitorului Black Tech si conform spuselor oficialilor, se vor deschide mai multe astfel de reprezentate in viitorul apropiat. Speculatia ar fi ca orasele resedinta de judet sunt tintele principale pentru astfel de magazine.

Xiaomi a crescut in popularitate treptat la nivel global si in momentul de fata domina pietele din India si China. Compania chineza comercializeaza o suita vasta de electronice, pentru toate bugetele, astfel este justificata si popularitatea crescuta.

sursa

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

close-link