reduceri

Reduceri la telefoane si accesorii Ulefone

Ulefone are parte de reduceri substantiale la Everbuying unele modele si accesorii sunt reduse chiar si 40% (discounturile vor varia de la zi la zi).
Telefoanele companiei ofera un raport mai mult decat decent intre calitate si pret, deci investitia pe care o faci va fi una de termen lung care nu o vei regreta.
Compania Ulefone este una din nenumarate brand-uri chinezesti care vor sa scape de stigmata „telefon chinezesc de proasta calitate”. Reticenta cumparatorului roman fata de companii de care nu a avut in viata lui este normala, o inteleg perfect, insa daca este sa studiezi piata pentru ceea ce ofera competitia si mai ales parerile cumparatorilor de Ulefone o sa ajungi la concluzia ca se merita.
In promotie sunt intalnite modelele Ulefone BeTouch 2 (care poti bate cuie cu el), Ulefone Paris si Ulefone Be Pro pe langa acestea mai aveti o serie de accesorii la preturi convenabile (huse si folii pe la 3$)
Promotia incepe de azi 21 sep. 2015 si se va termina pe 27 sep. 2015.
Ce mai astepti? Click pe butonul de mai jos si cumpara unul din modele 😀
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/m-promotion-a-active-165.html”]Cumpara Ulefone[/button]

Articole inrudite

Doogee Y100 Pro este un telefon ieftin cu rama metalica

Dan Mutu

Ulefone Paris seamana cu un iPhone dar e foarte diferit

Dan Mutu

Oferta la telefoane, tablete si electronice Xiaomi

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate