Reduceri la telefoane Ulefone! Pana la 40%

reduceri

Reduceri la telefoane si accesorii Ulefone

Ulefone are parte de reduceri substantiale la Everbuying unele modele si accesorii sunt reduse chiar si 40% (discounturile vor varia de la zi la zi).
Telefoanele companiei ofera un raport mai mult decat decent intre calitate si pret, deci investitia pe care o faci va fi una de termen lung care nu o vei regreta.
Compania Ulefone este una din nenumarate brand-uri chinezesti care vor sa scape de stigmata „telefon chinezesc de proasta calitate”. Reticenta cumparatorului roman fata de companii de care nu a avut in viata lui este normala, o inteleg perfect, insa daca este sa studiezi piata pentru ceea ce ofera competitia si mai ales parerile cumparatorilor de Ulefone o sa ajungi la concluzia ca se merita.
In promotie sunt intalnite modelele Ulefone BeTouch 2 (care poti bate cuie cu el), Ulefone Paris si Ulefone Be Pro pe langa acestea mai aveti o serie de accesorii la preturi convenabile (huse si folii pe la 3$)
Promotia incepe de azi 21 sep. 2015 si se va termina pe 27 sep. 2015.
Ce mai astepti? Click pe butonul de mai jos si cumpara unul din modele 😀
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/m-promotion-a-active-165.html”]Cumpara Ulefone[/button]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani