Reducere smartphone Doogee Y100X

imagini doogee x100y

Reducere smartphone Doogee Y100X

Deja am facut o rutina din gasirea de oferte interesante la telefoane si impartasirea lor cu voi.
Gearbest este unul din cele mai rezonabile site-uri din China care au reducere substantiale la gadget-uri.
Iar acum am o noua oferta la telefonul Doogee Y100X care puteti beneficia de ea prin intermediul unui cupon de reducere.
doogee x100y images
Telefonul este destul de performant datorita procesorului cu 4 nuclee si 1GB de RAM.
Display-ul are 5” IPS (fidelitate buna la culori) si este protejat de sticla 2.5D care garanteaza lipsa zgarieturilor si a crapaturilor pana la un anumit nivel.
Butoanele de volum au un plasament interesant, sunt pe spate in partea laterala. E putin ciudat dar intr-un fel are logica, cred ca dureaza putin sa te acomodezi.
doogee y100x
Carcasa are un design rotunjit ca sa-ti permita sa-l tii comod si ferm.
In materie de optica vedem un senzor principal de 8MP si unul secundar de 5MP care are un led inteligent ce se ajusteaza la intensitate pentru a face fotografii perfecte.
camera doogee
Bateria este de 2200mAh si tine aproximativ 1 zi.
Telefonul poate fi cumparat la discount cu ajutorul acestui cupon: Y100XGBGL 
[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_202943.html”]Cumpara![/button]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles