Image default
Stiri Stiri telefoane

Redmi K20 a scos un scor incredibil in Antutu

Redmi K20 se preconizeaza sa fie viitorul model de top al companiei Redmi, companie ce este un subrand Xiaomi.

Pana in momentul de fata stim doar ca Redmi K20 va avea un procesor Snapdragon 855, in jur de 6 sau 8 GB RAM, memorie interna foarte rapida de tip UFS 3.0, camere principale multiple si margini ale display-ului extrem de minuscule.

Detalii referitoare la aspect sau alte specificatii tehnice ale telefonului nu se cunosc momentan, insa in urma cu foarte putin timp a aparut o imagine pe internet ce ne confirma capacitatile telefonului.

Conform unei imagini aparute pe reteaua de socializare chineza Weibo, ce a fost publicata de Vicepresedintele Redmi, telefonul a reusit un scor in Antutu de peste 450.000.

Ca sa va faceti o idee cam cat de mare este scorul, primul dispozitiv din topul Antutu (de azi 16 Mai 2019) este un Xiaomi Mi 9 ce are un scor de
371423.

Deci diferenta este cumva mare comparativ cu dispozitive de top si de la alte companii.

Explicatia ar fi ca Redmi K20 utilizeaza o forma de racire avansata ce ii permite sa functioneze la frecvente crescute pentru perioade mai lungi de tip. Plus inca un factor ce ar contribui la acest aspect posibil sa fie memoria interna de tip UFS 3.0.

Nu se stie pretul dispozitivului dar tinand cont de faptul ca companie Redmi are in portofoliu dispozitive de buget cu specificatii premium posibil sa fim surprinsi.

sursa

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

close-link