Iti iubesti atat de tare telefonul incat l-ai linge de Valentines Day?

reclama oneplus

Iti iubesti atat de tare telefonul incat l-ai linge de Valentines Day?

Iti iubesti atat de tare telefonul incat l-ai linge de Valentines Day? ?

Publicitatea are multe forme si poate transmite mesaje diferite in functie de cine priveste reclama. Reclama in online a evoluat destul de mult intr-un timp relativ scurt, asta a permis advertiserilor sa devina din ce in ce mai creativi si inovativi in plasarea reclamelor.
Una din cele mai populare moduri de a plasa un produs, este prin intermediul unui clip video scurt care duce mesajul direct la consumator.
Acest lucru se pare ca a fost perceput si de echipa chinezilor de la OnePlus si a fost pus in paractica intr-un mod…neconventional ??‍♂️.
Mai precis compania a lansat un clip video acum in perioada de Valentines Day, cand toata lumea iubeste cateva ceva (nu ma intereseaza ce sincer ? ), unde actorii participanti la clip, ling telefoanele OnePlus 3T.

Altii il numesc idee indrazneata, eu ii spun Guerilla Marketing

OnePlus nu este la prima reclama controversata de acest gen, insa abordarea de idei unice sau crearea unor reclame excentrice confera atentie brandului, care nu poate fi un efect negativ.
Odata cu reclama controversata in sine, OnePlus a pus la cale si un concurs in care iti ofera sansa sa castigi nu unul, ci doua telefoane OnePlus 3T speciale. Detalii referitoare la concurs gasesti pe site-ul lor.

OnePlus 3T este unul din cele mai bune telefoane din anul 2016. Acesta reusind sa ofere performanta de flagship la un pret extrem de motiv, in comparatie cu telefoane de la companii precum Samsung sau LG.

Insa oricat de performant ar fi telefonul, tu l-ai linge? ?

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani