Image default
Stiri Stiri tech

Qualcomm vinde iar componente către Huawei

Qualcomm a avut dificultăți a face afaceri cu Huawei, după fiascoul cu guvernul american în care Huawei a fost blocată pentru a face tranzacții pe teritoriul Americii și incipient cu companii americane.

În urma acestei știri piața bursieră a avut de suferit nu numai pentru Qualcomm și Huawei, dar pentru mai multe companii.

Însă în ultima perioadă aparent Trump începe ușor, ușor să scadă presiunile către Huawei, datorită renegocierilor tarifelor cu guvernul chinez.

Astfel în urma detensionării situației, Qualcomm începe să vândă iar componente către Huawei. Tranzacțiile viitoare între cele două companii vor fi în baza unor noi contracte și noi licențe speciale.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me