Image default
Stiri Stiri software

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut

Android 5.1.1

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut pe site-ul unde este publicata latenta sistemului de operare Android.

Android 5.1 a fost lansat de cateva saptamani. Aceasta versiune a sistemului de operare adreseaza probleme ce le avea Nexus 5 cu memoria RAM si diferite alte imbunatatiri  facand experienta utilizatorului final mai cursiva si mai buna per total.
Insa deja avem primele dovezi cu Android 5.1.1 pentru Nexus 7 2013 si Nexus 9.

Foto: http://www.droid-life.com

Versiunea a aparut pe site-ul unde se masoara latenta sistemului de operare Android si se pare ca Google a testat Android 5.1.1 doar pe aceste dispozitive.
Daca deja a fost testat inseamna ca lansarea lui este relativ iminenta, teoretic in cateva zile ar trebui sa apara pentru cel putin aceste doua dispozitive.
Cat despre marimea in sine a update-ului, nu cred ca este unui extensiv, presupun ca sunt reparate si finisate problemele ce le mai are actual Android 5.1 . (din cate am inteles Android 5.1 este destul de stabil pe Nexus 5, se misca mult mai bine decat Kitkat)
Daca luam in considerare si dimensiunea mica eu zic ca in cursul saptamanii viitoare ar trebui sa apare OTA-ul pe o parte din dispozitivele Nexus.

sursa

 
 

Articole inrudite

Mi Notebook Air:Laptop Xiaomi din aluminiu cu placa video dedicata

Dan Mutu

Nexus 5 updatat la android 5.0.1

Dan Mutu

Android Wear 4.4 are in cod implementat suport pentru iPhone

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate