Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut

Android 5.1.1

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut pe site-ul unde este publicata latenta sistemului de operare Android.

Android 5.1 a fost lansat de cateva saptamani. Aceasta versiune a sistemului de operare adreseaza probleme ce le avea Nexus 5 cu memoria RAM si diferite alte imbunatatiri  facand experienta utilizatorului final mai cursiva si mai buna per total.
Insa deja avem primele dovezi cu Android 5.1.1 pentru Nexus 7 2013 si Nexus 9.

Foto: http://www.droid-life.com


Versiunea a aparut pe site-ul unde se masoara latenta sistemului de operare Android si se pare ca Google a testat Android 5.1.1 doar pe aceste dispozitive.
Daca deja a fost testat inseamna ca lansarea lui este relativ iminenta, teoretic in cateva zile ar trebui sa apara pentru cel putin aceste doua dispozitive.
Cat despre marimea in sine a update-ului, nu cred ca este unui extensiv, presupun ca sunt reparate si finisate problemele ce le mai are actual Android 5.1 . (din cate am inteles Android 5.1 este destul de stabil pe Nexus 5, se misca mult mai bine decat Kitkat)
Daca luam in considerare si dimensiunea mica eu zic ca in cursul saptamanii viitoare ar trebui sa apare OTA-ul pe o parte din dispozitivele Nexus.

sursa

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani