Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut 31

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut

Android 5.1.1

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut pe site-ul unde este publicata latenta sistemului de operare Android.

Android 5.1 a fost lansat de cateva saptamani. Aceasta versiune a sistemului de operare adreseaza probleme ce le avea Nexus 5 cu memoria RAM si diferite alte imbunatatiri  facand experienta utilizatorului final mai cursiva si mai buna per total.
Insa deja avem primele dovezi cu Android 5.1.1 pentru Nexus 7 2013 si Nexus 9.

Primele dovezi cu Android 5.1.1 au aparut 32
Foto: http://www.droid-life.com

Versiunea a aparut pe site-ul unde se masoara latenta sistemului de operare Android si se pare ca Google a testat Android 5.1.1 doar pe aceste dispozitive.
Daca deja a fost testat inseamna ca lansarea lui este relativ iminenta, teoretic in cateva zile ar trebui sa apara pentru cel putin aceste doua dispozitive.
Cat despre marimea in sine a update-ului, nu cred ca este unui extensiv, presupun ca sunt reparate si finisate problemele ce le mai are actual Android 5.1 . (din cate am inteles Android 5.1 este destul de stabil pe Nexus 5, se misca mult mai bine decat Kitkat)
Daca luam in considerare si dimensiunea mica eu zic ca in cursul saptamanii viitoare ar trebui sa apare OTA-ul pe o parte din dispozitivele Nexus.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani